Korealainen turisti putosi toisen kerroksen parvekkeelta ja loukkaantui

Pattaya-

Korealainen turisti putosi toisen kerroksen hotellin parvekkeelta Pattayalla eilen aamulla kello 5 ja murtui nilkkansa.

Turisti, jota ei ole nimetty, yöpyi thaimaalaisen tyttöystävänsä luona, jonka luona hän vieraili Pattayalla. Pattaya Third Roadilla sijaitsevassa hotellissa päivystävä vartija kuuli tuskan ja kivun huudot ja reagoi nopeasti tapaukseen. Hän löysi turistin jalkakäytävältä puristellen loukkaantunutta jalkaansa ja huutaen korealaista apua.

Vartija soitti poliisille ja pelastussäätiön ensiapuhenkilöille, jotka auttoivat miehen viemisessä sairaalaan. Hänen tyttöystävänsä teki yhteistyötä poliisin kanssa ja kertoi makaaneensa sängyllä ja hänen poikaystävänsä oli parvekkeella rentoutumassa, kun hän kaatui. Poliisi tutki huoneen eikä löytänyt merkkejä taistelusta, mutta tutkii perusteellisesti varmistaakseen, ettei kaatumisen aiheuttanut riitaa.

Korean kielen kääntäjää on otettu yhteyttä miehen haastatteluun sairaalassa, kun hän toipuu vammoistaan.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/