Kuljettaja kaksoismurhassa Buddha-vuorella vangittiin, väitetty suunnittelija ja Phuketin miljonääri Mr. Fat pakeni todennäköisesti Kambodžaan

Chonburin, Sa Kaewin ja alueen 2 poliisin yhdistetty joukko ympäröitiin talossa Sa Kaewin maakunnassa kello 2 yöllä tänä aamuna, missä he käskivät "Borniksi" tunnetun miehen tulemaan ulos kädet ylhäällä.

Hän noudatti vaatimuksia ja hänet otettiin kiinni. Hän on 35-vuotias Kiatisak Surangsaengmeebun ja on myöntänyt johtaneensa ajoneuvoa, jota käytettiin "Spy and Fosin" kaksoismurhassa, jotka kuolivat kaksoismurhassa parkkipaikalla sunnuntaina.

Hän oli vakuuttunut siitä, ettei hän ollut ampuja, mutta sanoi, että varakas Phuket-mies Panya Yingdang - joka tunnetaan nimellä "Sia Uan" tai herra Fat - maksoi hänelle 100,000 XNUMX bahtia ajamisesta.

Hän kertoi poliiseille, että hän vei Panyan ja Sayanin rikospaikalle. Käytössä oli kaksi autoa.

Rikoksen jälkeen hän ajoi Panyan Klong 13:een Sa Kaew'n Khao Sam Sipiin, missä Panya vaihtoi ajoneuvoa annettuaan hänelle 100,000 XNUMX bahtia. Hän sanoi uskovansa, että Panya matkusti Kambodžaan, vaikka hän ei tiennyt, mitä ylitystä hän käytti.

Kiatisak ajoi sitten Vigossa, mutta joutui onnettomuuteen matkalla lähellä Sa Kaew'n kunnanvirastoja. Hän väitti joutuneensa onnettomuuteen, koska hän oli niin hermostunut. Hän väittää olevansa tietämätön siitä, mikä kiista herra Fatilla oli parin kanssa.

Hän päätti mennä ja piiloutua äitinsä taloon, jossa hänet pidätettiin.

Chonburin poliisin päällikkö kenraalimajuri Nanthachart Suphamongkhon vei Kiatisakin henkilökohtaisesti pois kuulusteluja varten takaisin Chonburissa.

Tapaus jatkuu.

SOURCEPattaya Daily News
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/