Iranilaiset turistit saivat 2000 bahtin sakkoja roskauksesta, kuittia ei annettu, maksaa kaupungin virkamiehet

Pattaya-

Ilmoitimme aiemmin, että kaksi Iranin kansalaista tänä aamuna kello 3 Walking Streetillä Bayshore-hotellin ympärillä kieltäytyivät maksamasta 30 2000 bahtin maksua tupakantumpin heittämisestä kyltin eteen ja alueelle, jolla roskaaminen on lain ja kyltin vastaista. toteaa sakon. Eli nyt kun loput tarinasta on tullut kaupungin virkamiehiltä, ​​se on vain osittain totta.

Shahrokh Assadizadldleh, 32, Iranista ja hänen ystävänsä myöntävät pudottaneensa savukkeen raukeaman tuomion aikana lähellä Siam Bayshore -hotellia. Useat poliisin univormussa näyttäneet miehet pidättivät hänet. (He eivät pidättäneet häntä eivätkä vieneet häntä Soi 9:ään.) Hän maksoi 2000 bahtin paikan sakon, jonka he vaativat nähtyään hänelle kyltin, mutta ei näyttänyt hänelle kuittia. Hän sanoi, että he näyttivät olevan virallisissa univormuissa. Puhuttuaan ystävänsä kanssa ja yrittäessään puhua Siam Bayshoren johtajalle, joka ei ollut tavoitettavissa, hän meni turistipoliisin laatikkoon lähellä Siam Bayshorea Bali Hain laiturin päässä valittamaan.

Turistipoliisin avustuspöydässä päivystävät virkamiehet totesivat, että Thaimaan lain mukaan hänelle olisi pitänyt toimittaa kuitti. Lisäksi roskauksesta maksetaan sakkoja vain kaupungintalolla, eivätkä viranomaiset ota niitä paikan päällä.

Ei löydetty henkilöitä, jotka ovat sakonneet iranilaista turistia, poliisilaatikko päätti maksaa sakon uudelleen itse ja maksaa kaupungintalolla tänä aamuna antaakseen miehelle kuitin. Iranilainen myönsi rikoksen, lupasi olla tekemättä sitä uudelleen, mutta varoitti myös, että aina tulee pyytää kuitti.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/