Pariskunta murhasi teloitustyyliä kirkkaassa päivänvalossa kymmenien turistien edessä Buddha-vuorella

Kymmenet turistit näkivät ampumisen suositussa matkailukohteessa

Pattaya-

Nuori thaimaalainen pariskunta murhattiin julmasti teloitustyylillä kymmenien turistien edessä tänään kirkkaassa päivänvalossa suoraan suuren paikallisen turistikohteen, Buddha-vuoren, edessä.

Paweena Nameuangrak, 20, ja 21 vanha Anantachai Jaritram kuolivat vierekkäin tapahtumapaikalla sunnuntaina.

Paweena oli osunut neljä kertaa 9 mm:n luodilla ja hänen poikaystävänsä kolme kertaa. Poliisi löysi paikalta kuusi ammusten hylsyä ja paljon verta.

Pariskunta makasi Toyota Innova -auton vieressä, jonka pariskunta ja kaksi ystävää olivat vuokranneet päiväksi hotellista, jossa he yöpyivät Etelä-Pattayalla.

Heidän kaksi ystäväänsä Worathep Masoonngern, 20, ja Sayan Sreesuk, 43, eivät loukkaantuneet.

Noppadol Bunsamer, 33, kertoi, että turistit olivat palkanneet hänet ajamaan heitä Pattayan alueen nähtävyyksien ympärille. He olivat käyneet kelluvilla markkinoilla ja Nong Nuch -puutarhoissa ja aikoivat mennä takaisin kaupunkiin.

Pariskunta oli juuri kävellyt hakemaan juotavaa, kun laukauksia kuului. Noppadol kertoi kutistuneensa kuljettajan istuimelle pelosta. Kymmenet turistit juoksivat huutaen ja piiloutuivat ajoneuvojen ja muiden esineiden taakse päästäkseen pakoon tulitusta.

Worathep kertoi, että pariskunta oli lukion rakastettuja Pattayan alueen ulkopuolelta tavattuaan M3:ssa (vuosi 10). He olivat päättäneet lähteä Pattayalle juhlimaan Paweenan syntymäpäivää lauantaina ja hyödyntämään nelipäiväisen lomaviikonlopun. Hän sanoi, että monet miehet olivat kiinnostuneita Paweenasta, koska hän oli erittäin viehättävä nainen.

Poliisi epäilee rakkauskolmiota ja etsii punaisen Honda CRV:n ajokorttinumeron ก (gor) 5195 kuljettajaa, josta laukausten uskotaan tulevan. He ovat pyytäneet, että paikallisen yhteisön jäsenet pitävät silmällä tätä ajoneuvoa, mutta ole varovainen, koska kuljettajaa pidetään aseistettuna ja vaarallisena.

Buddha-vuori on suosittu turistialue, jonka vuorenrinteeseen on kaiverrettu suuri buddhalainen kuva, joka näkee jopa useita tuhansia turisteja päivässä.

Annamme lisää päivityksiä sitä mukaa, kun saamme niitä, mutta poliisi toimii ripeästi ja on vakuuttanut yleisölle, että kyseessä oli henkilökohtainen kiista, todennäköisesti rakkauskolmio, eikä kukaan turisteja loukkaantunut tai ollut vaarassa tapahtuman aikana.

SOURCEPäivän uutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/