Ulkomaalaistaustainen pahoinpideltiin julmasti, kun hän tappelee turistin kanssa musiikkivalikoimasta Jomtien Beer Barissa

Jomtien-

Viikonloppuna 65-vuotias brittiläinen herra David Williamson, joka on sittemmin muuttanut Pattayalle ja asuu täällä laillisesti eläkkeellä olevana ulkomaalaisena, joutui raa'an pahoinpitelyn kohteeksi ja löydettiin veren peitossa, kun hän joutui tappeluun turistin kanssa. Taistelu tapahtui Roxy Beer Barissa, joka sijaitsee osoitteessa Soi 7 Jomtienissa. Hänelle annettiin ensiapua paikan päällä ennen kuin pelastus- ja päivystys toimitti hänet sairaalaan.

Henkilökunta sanoi, että nimeämätön henkilö ja herra Williamson tunsivat toisensa ja tulivat yleensä hyvin toimeen. He totesivat, että tappelu sai alkunsa youtube-musiikkivalikoimasta, kun asiakkaat olivat eri mieltä musiikin genrestä, jota he halusivat soittaa, ja kiista kärjistyi fyysiseksi tappeluksi. Toinen turisti pakeni paikalta pian tappelun jälkeen, kun herra Williamson jäi poliisille.

Poliisi tutkii CCTV:tä ja etsii lisätietoja toisesta henkilöstä yrittääkseen nostaa hänet syytteeseen pahoinpitelystä ja selvittääkseen, kuka aloitti fyysisen yhteenottamisen.

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/