Pattaya Van Driver joutui pakettiauton ja pylvään väliin parkkihallissa, kuoli

Pattaya-

Henkilöauton kuljettaja löydettiin aikaisin aamulla, torstaina 12. heinäkuuta, autonsa avoimen oven ja tukipylvään välistä kuoliaaksi parkkihallissa.

Prasert Jenchad, 50, löydettiin puoliksi Bangkokista Pattayalle noin klo 1230 murskattuna.

Paikalle hälytetty poliisi ilmoitti, että vaihteisto oli vapaalla. Vaikuttaa siltä, ​​että pakettiauto oli liikkunut, kun Mr. Jenchad poistui ajoneuvosta, murskaamalla hänet kuoliaaksi. Toinen kuljettaja totesi, että pakettiautossa oli vaihteistoongelmia ja että se ei ollut harvinaista liikkua.

Lepää rauhassa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/