Pattaya City Marathon on tulossa!

Suuri kansainvälinen urheilupäivä Thaimaan festivaalien ja tapahtumien kalenterissa on Pattaya Marathon, ja vuonna 2018 on 27.th painos tästä suositusta kilpailusta, jossa järjestäjät odottavat 10,000 XNUMX juoksijaa ympäri maailmaa.

Koska tapahtumapaikkana on Pattaya, joka sijaitsee 140 km:n päässä Bangkokista, juoksijat pääsevät nauttimaan maalauksellisista rannikkomaisemista, joiden kautta pääset nauttimaan eri näkökulmasta tästä aina suositusta kohteesta.

Pattaya Marathon 2018 -kilpailureitti on suunniteltu tekemään vaikutuksen sekä osallistujiin että katsojiin. Se alkaa Central Festival Pattaya Beachiltä Pattaya Beach Roadilla ja kulkee Jomtien Beachin rinnalla ohittaen Pattayan kävelykadun, Bali Hai Pierin ja Borommaratchachonnanin sillan. Siellä on haastava 2 km ylämäkeä kohti Khao Phra Tamnakia, Jomtien Sai 2:ta, Sukumvit Roadia ja Chaiyaphruek Roadia ennen kuin reitti kääntyy takaisin Pattaya Beach Roadille ja maaliin.

Pattaya Marathon 2018 -kilpailuohjelma sisältää viisi juoksuluokkaa – 42.195 km:n täysmaratonin, 21.100 km:n puolimaratonin, 10.550 km:n neljännesmaratonin, pyörätuolin neljännesmaratonin, 3.7 km:n opiskelijoiden hauskanpidon ja hauskan juoksun.

Täysi maraton alkaa klo 03.00. ja seuraa yllä olevaa reittiä, kun taas puolimaraton alkaa klo 05.10 Bali Hain laiturilta ja kulkee samaa reittiä kuin koko maraton tästä pisteestä. Neljännesmaraton alkaa Bali Hain laiturilta klo 05.45. sen reitti ohittaa majakan ja Pattayan näköalapaikan ja jatkaa alamäkeä Khao Phra Tamnakista Pattaya 3 Roadille ennen kuin käännytään takaisin lähtöpisteeseen maaliin.

Tärkeää on, että monet tapahtumapaikat, erityisesti yökerhot, diskot ja baarit, suljetaan aikaisin ongelmien välttämiseksi, koska reitti kulkee Walking Streetin läpi. Joten ne, jotka haluavat juhlia, muistakaa, että ne saattavat sulkeutua jo keskiyöllä.

Pyörätuolin neljännesmaraton alkaa klo 06.20. kun taas opiskelijoiden huvijuoksu ja hauska juoksu alkavat klo 06.30. Dolphin Circlestä Pohjois-Pattayalta, ja nämä suuntaavat Sukhumvit Roadille ja takaisin Beach Roadia pitkin maaliin.

Juoksijoiden palkintoihin kuuluvat matkamuistot, paidat, pokaalit, mitalit ja rahat viidelle parhaalle juoksijalle 42.195 km:n maratonissa, 21.100 km:n puolimaratonissa, 10.500 km:n neljännesmaratonissa, 3.7 km:n hauskanpidossa, 3.7 km:n pyörätuolineljännesmaratonissa ja 3.7 km:n hauskassa juoksussa. (paitsi matkamuistoja). Parhaan ajan saavuttaneet mies- ja naisjuoksijat palkitaan myös erikseen.

"Pattaya Marathon 2018" -rekisteröinnin voi tehdä käymällä Pattayan kaupungintalon urheilumatkailun kehittämisen alaosastolla, joka on avoinna maanantaista perjantaihin klo 08.30-18.30. ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 08.30-16.30. Online-ilmoittautuminen on saatavilla osoitteessa http://www.pattayamarathon.go.th/.

Lisätietoja on osoitteessa https://www.facebook.com/Pattaya-Marathon-366422933378043/

SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/