Klo 2 00. kesäkuuta päivitys: jatkuva sade estää edelleen nuorten jalkapallojoukkueen pelastamisen luolassa, pumput hukkuvat

Yhdysvallat lähettää laivaston hylkeitä ja katastrofiasiantuntijoita auttamaan matkalla Havaijilta.

Chiang Rai-

Rankkasateet vaimentavat edelleen pelastusoperaatiota Tham Luangin luolassa lähellä Myanmarin rajaa. Korkeapainevesipumput ja niitä käyttävät sähkölinjat asennettiin onnistuneesti, mutta ne eivät ole toistaiseksi pystyneet pysäyttämään sateiden vuoksi nousevaa tulvavettä.

Kenraalimajuri Bancha Suriyapan, 37. armeijapiirin komentaja, sanoi, että luolan yläpuolella olevaa rinnettä vaihtoehtoisia sisäänkäyntejä etsivät sotilaat ovat löytäneet yhteensä neljä kuilua, jotka voivat johtaa kompleksiin. Kaksi näistä kuiluista on tukossa, mutta muut voivat tarjota pääsyn. Pelastusryhmät ja sotilaat tutkivat parhaillaan kuiluja ja kykyä hypätä alas luolaan niiden kautta.

Toistaiseksi alueen kartoittamiseen käytetyt helikopterit on keskeytetty rankkasateiden ja huonon näkyvyyden vuoksi alueella. Hän myös varoitti sosiaalisen median käyttäjiä olemaan jakamatta valeuutisia ja muistutti heitä siitä, että heidän kauttaan julkaistaan ​​viralliset tiedotteet. (Katso alempaa)

Thai Navy Seals tiedottaa edelleen säännöllisesti operaatiosta Facebookissaan osoitteessa https://web.facebook.com/ThaiSEAL/. 

Yhdysvaltain Tyynenmeren johto yhdessä Thaimaan armeijan kanssa lähettää ryhmän Yhdysvaltain laivaston hylkeitä ja katastrofiasiantuntijoita auttamaan pelastustyössä. He ovat tällä hetkellä matkalla Havaijilta ja heidän odotetaan saapuvan myöhään illalla.

Sisäministeri Anupong Paochinda, joka on läsnä matkailuministerin ja armeijan päällikön kanssa luolapaikan sisäänkäynnillä, totesi, että pelastusoperaatio jatkuu jatkuvasta sateesta ja nousevista tulvavesistä huolimatta. Sukeltajat ovat tällä hetkellä palanneet luoliin jatkaakseen etsintöjä keskiviikkoaamusta alkaen. Anupong totesi myös, että he uskovat edelleen vahvasti, että joukkue on elossa löydettyjen todisteiden, sen tosiasian, että he ovat erittäin hyväkuntoisia ja joukkueen jäsenten, jotka eivät olleet paikalla vaelluksella, ja perheenjäsenten paljastaman, että he ovat vaeltaneet luolassa useita kertoja. ja useat jäsenet tunsivat luolan ja sen ulkoasun hyvin.

Perheenjäsenet jatkuvasta sateesta huolimatta leiriytyvät luolan edessä rukoillen ja toivoen ihmettä.

 

SOURCEThai Navy Seal Facebook, Bangkok Post, Reuters,
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/