Vuoden oleskeluajan ylittävä venäläinen pidätettiin moottoripyörän varkaudesta

Pattaya-

Venäjän kansalainen, Vladimir Zhulabrev, 26, ja hänen thaimaalainen vaimonsa Parichart Ninnon, 25, pidätettiin ja poliisin pidättivät moottoripyörän varkaudesta Pattayalla. Molemmilla oli myös positiivinen kristallimet/Yabba-testi.

Poliisi ilmoitti, että Gabor Tamas Pethoe, 71, eläkkeellä oleva unkarilainen, joka asui laillisesti Pattayalla eläkeviisumilla, teki poliisille valituksen siitä, että varkaat olivat vienyt hänen moottoripyöränsä hänen huoneistonsa parkkipaikalta Nong Pruessa tämän kuun 10. päivänä. .

Poliisi tarkasteli asunnosta otetut CCTV-materiaalit, jotka auttoivat heitä tunnistamaan ja jäljittämään Zhulabrevin ja hänen vaimonsa.

Epäilty myönsi pakeneneensa Venäjältä välttääkseen armeijan asevelvollisuutta ja pakkopalvelusta ja päätti asettua Pattayalle. Häneltä kysyttiin, miksi hän oli vuoden pidempään, vaikka hänellä oli laillinen avioliitto thaimaalaisen naisen kanssa, eikä hän hakenut avioliittoviisumia. Hän kertoi, ettei hänellä ollut rahaa huumekäytön vuoksi. Moottoripyörän varastamisen tarkoituksena oli myös rahoittaa huumekäyttöä.

Poliisi on nostanut venäläistä syytteen viisumin ylijäämisestä ja varkaudesta. Häntä pidetään edelleen tutkintavankilassa Nong Pla Laissa odottamassa oikeudenkäyntiä. Kun tämä päättyy ja hänen tuomionsa on annettu ja täytetty, hänet käsitellään karkotettavaksi Venäjälle, joka todennäköisesti on iloinen saadessaan AWOL-sotilaan takaisin.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/