Järkyttävä video: Ryhmä arabimiehiä hyökkää useiden thaimaalaisten naisten kimppuun lähellä Walking Streetiä kello 7

Pattaya-

Tänään kello 7 päivänvalossa Marine-hotellin edessä tien toisella puolella Mcdonaldsia 2. tiellä lähellä Walking Streetiä jalankulkija havaitsi kameran massiivisen tappelun arabiperäiseltä näyttävän miesten välillä taistelemassa thaimaalaisia ​​naisia ​​vastaan. . Yksi naisista loukkaantui selvästi ja hämmästyi ja jäi makaamaan tapauksen jälkeen.

Liikennepoliisi vastasi nopeasti, mutta ei näyttänyt pystyvän rauhoittamaan molempia osapuolia. Pian liikennepoliisin saapumisen jälkeen, kuten videolta voi nähdä, yksi tytöistä juoksi toisen arabimiehen perään, joka vastasi useilla julmilla suljetuilla nyrkkiiskuilla naista kohti.

On epäselvää, mistä tapahtuma johti, ja poliisi on nähnyt videon ja sitä tutkitaan. Poliisi pyytää osapuolia tulemaan esiin ja kertomaan oman puolensa tarinasta ennen kuin he saavat heidät jäljille. Tämä on viimeisin Pattayasta julkaistu vahingollinen video, joka vahingoittaa turistikohteen mainetta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/