Thaimaan kulttuuriministeriö muistuttaa turisteja ja asukkaita, että seksilelut ovat Thaimaan lain vastaisia

Thaimaa-

Kulttuuriministeriön kulttuurivalvontaviraston johtaja Salinee Chumsawan puhui aiemmin tällä viikolla toimittajille ja lehdistölle vastauksena useisiin ulkomaisissa sanomalehdissä julkaistuihin artikkeleihin turistien pidätyksistä ja sakoista seksilelujen, kuten vibraattoreiden jne. tuomisesta. Thaimaa. Viimeaikaiset uutisartikkelit saivat useat maat, mukaan lukien Englannin, antamaan kansalaisilleen matkustusvaroituksen, jossa varoitetaan, että seksilelujen tuominen, ostaminen tai omistaminen on Thaimaan lain vastaista.

Ms Chumsawan sanoi lehdistölle, että seksileluja ei pitäisi laillistaa, koska ne ovat thaimaalaisen yhteiskunnan näkemysten vastaisia ​​ja loukkaavia useimpien thaimaalaisten kannalta. Hän totesi myös, että ihmisten, joilla on halu, tulisi sen sijaan meditoida, käydä paikallisessa temppelissä tai osallistua urheiluun.

Tämä herätti myrskyn Thaimaan sosiaalisessa mediassa, kun monet thaimaalaiset sanoivat, että ongelma lakaistaan ​​pöydän alle ja toimivat kuin sitä ei olisi olemassa.

Tästä huolimatta me täällä The Pattaya Newsissa muistutamme, että seksilelut OVAT Thaimaan lain vastaisia ​​ja rangaistukset, kuten höyrystäminen, voivat olla ankaria.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/