Ainutlaatuinen: järkyttäviä kuvia Pattayan kaupungista, jossa käytetään pitkään suljettua kaatopaikkaa, joka laskee suoraan tärkeimpään julkiseen vesisäiliöön

Pattaya-

Seuraava on lukija, joka asuu lähellä kyseistä sivustoa. Teksti ja kuvat ovat yksityisen nimettömän huolestuneen kansalaisen ansiota eivätkä Pattaya Newsin virallista mielipidettä tai omaisuutta.

Pattayan jätteistä on viime aikoina tullut kriittinen huolenaihe, koska pääkaatopaikka on täynnä ja julkisten urakoitsijoiden kanssa esiintyneet ongelmat ovat saaneet roskat kulkemaan päiviä ilman, että niitä noudetaan. Pääpolttolaitos on puolet käyttöasteella useiden sisäisten ongelmien vuoksi. Siksi kaupunki on alkanut käyttää uudelleen vanhempaa kaatopaikkaa, joka oli aiemmin suljettu vedenpinnan ja ympäristösyistä johtuen, koska se pääasiallisesti syöttää suureen altaaseen ja vesilähteeseen.

Tämä paikka, joka on nykyään järvi, joka syöttää useisiin puroihin, sijaitsee korkeammalla tasolla kaupunkien Charnockin säiliön ympärillä ja saastuttaa olennaisesti säiliötä. Lisäksi 800 metriä alavirtaan on yksityinen kaatopaikka, joka myös mahdollistaa myrkyllisen jätteen valumisen säiliöön ja mahdollisesti saastuttaa suuren vesivarannon.

Jälleen, seuraavat kuvat ovat huolestuneen yksityiskansalaisen kunniaa eivätkä heijasta Pattayan uutisten mielipiteitä tai virallista lausuntoa. Järjestämme jatkotoimia ja kutsumme Pattayan kaupungin virkamiehiä vastaamaan.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/