Ranskalainen turisti valittaa Thaimaan poliisille Pattayalla myytävistä natsivarusteista

Pattaya-

Ranskalainen Alexandre Jandaeng, 34, huomasi edellisen kuvan tienvarsiliikkeessä Pattayassa äskettäin lomallaan ja otti kuvia.

Hän sanoo, että hän oli erittäin loukkaantunut tämän myymisestä Pattayassa ja Thaimaassa ja että hänen mielestään se heijastuu huonosti Pattayaan. Hän meni turistipoliisille kuvien kanssa ja kysyi, miksi he sallivat niiden myynnin täällä.

Poliisi vastasi virallisella lausunnolla, että vaikka he ymmärtävät natsisymbolin ja esineet ovat kiellettyjä monissa maissa, ne eivät ole Thaimaan lain vastaisia ​​tai kiellettyjä Thaimaassa. He kuitenkin sanoivat, että väärennetyt tavarat ovat lain vastaisia ​​ja niihin kohdistuu oikeustoimia. He eivät ilmoittaneet tarkasti, aikovatko he tutkia tätä yksittäistä kauppaa, jossa valokuvat on otettu.

Mitä mieltä olet?

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/