Poliisi käynnistää erikoisoperaation ilotulitusfestivaalin viikonloppuna ”Tee Pattayasta eläviksi”

Pattaya-

Pattayan kaupungin poliisin lainvalvontaviranomaiset lähettävät tänä viikonloppuna eri puolille kaupunkia erityisoperaatiossa "Tee Pattaya eläväksi".

Poliisipäällikkö Eversti Apichai Krobphetin käynnistämä painopiste on lainahaissa, uhkapeleissä, jalkapallovedonlyönnissä (joihin kiinnitetään huomiota kaikkialla maailmanmestaruuskilpailuissa, erityisesti kaikissa pelipaikoissa, jotka tarjoavat kaikenlaisia ​​palkintoja tai peliversioita peleissä), ihmisissä salakuljetus, laiton ampuma-aseiden hallussapito ja katukilpailu.

Tavoitteena on varmistaa, että ulkomaiset vierailijat voivat luottaa turvallisuuteensa.

Ylimääräisiä ratsioita ja täytäntöönpanoa odotetaan koko kuukauden ajan, erityisesti ilotulitusviikonlopun ja maailmanmestaruuskilpailujen aikana.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/