Pattaya Bargirl, 27, hyppää kuolemaan asunnossa huumeiden yliannostuksen seurauksena

Pattaya-

Daily News kertoi, että 27-vuotias nainen löydettiin kuolleena kerrostalotalon parkkipaikalta keskiviikkona Soi Khao Talossa.

Hänen epäillään olleen huumeiden yliannostus.

Leike, joka on otettu ennen kuin hän hyppää, lähetettiin hänen poikaystävälleen, ja se on Nong Pruen poliisin hallussa.

Poliisi löysi Ploirat Sriwichain kuolleena tapahtumapaikalta. Ystävä sanoi, että he olivat ryntäneet luokseen Ploiratin soittamisen jälkeen ja kertoivat, että hän oli sairas ja tarvitsi heitä ostamaan lääkkeensä.

He löysivät hänet kuolleena.

Uhrin viidennen kerroksen huoneesta poliisit löysivät kaikkialle hajallaan olevia tavaroita – siellä oli paljon pieniä muovikasseja ja huumeidenottovälineitä, mikä vaikutti viittaavan siihen, että hän oli käyttänyt metamfetamiinia.

Poliisi uskoo, että hän yliannosti ja sai jonkinlaisen paniikkikohtauksen. He lähettävät ruumiin toksikologiseen testiin metamfetamiinin käytön vahvistamiseksi.

Heillä on hänen poikaystävälleen lähetetty klippi, jossa hän sanoi: ”En kestä sitä enää. Tärisen. Pelkään kohtausta. Hae minulle lääkkeitä, kiitos."

Ruumis lähetettiin ruumiinavaukseen. Hän oli tuolloin yksin asunnossa ja ovi oli lukossa sisältä. Ei ole kerrottu, missä hän työskenteli Pattayalla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/