Australialainen turisti puukotettiin rintaan Mixx Discossa kriittisessä tilassa

Pattaya-

Varhain aamulla noin klo 4 30. kesäkuuta 7 Australian kansallinen Jaydon Sienkiewicz puukotettiin rintaan miesten wc:ssä Mixx Discon Walking Streetillä Etelä-Pattayalla.

Miehen isä ja hänen vaimonsa, joka on thaimaalainen (Jaydonin äitipuoli, hän on 100 % australialainen), olivat paikalla poliisin saapuessa paikalle. Jaydon oli jo viety sairaalaan massiivisen verenvuodon ja elinvaurion vuoksi. He ilmoittivat poliisille kuuluneensa kymmenen australialaisen ryhmään, jotka juhlivat diskossa, kun Jaydon meni wc:hen. Häntä puukotettiin wc:ssä, minkä jälkeen hän kompastui veren peitossa käytävään, jossa turvallisuus ja huolestuneet turistit soittivat poliisin ja ambulanssin.

Tällä hetkellä poliisilla ei ole epäiltyä, ja Jaydonin puukottaja pakeni välittömästi paikalta. Poliisi tutkii CCTV-materiaalia selvittääkseen, kuka puukotti Jaydonia, ja keskustelee edelleen perheen kanssa selvittääkseen, oliko hän ollut osallisena kiistassa, joka olisi voinut aiheuttaa puukotuksen.

Meillä on enemmän tästä tarinasta sen kehittyessä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/