Humalassa "poliisi" uhkaa ampua ihmisiä asunnossa Pattayassa

Pattaya-

Toistaiseksi tuntematon mies, joka väitti olevansa erikoisjoukkojen thaimaalainen poliisi, uhkasi toista kuljettajaa Niran Grand Condossa kello 7 sunnuntaiaamuna.

Bansung Nanamchiaw, 47, jutteli ystävänsä kanssa asunnossa autonsa ikkunasta ja oli jättänyt runsaasti tilaa muille ajoneuvoille. Yhtäkkiä valkoinen BMW, jonka rekisterikilvet olivat 1276, alkoi soittaa äänitorveaan taukoamatta ja sitten väitetysti huusi hänelle ja hänen ystävälleen, että hän oli erikoisjoukkoja ja tappaisi heidät.

Bansung ja hänen ystävänsä soittivat välittömästi poliisille, kun mies jatkoi huutamista ja raivoamista heille. Molemmat kertovat, että mies oli erittäin päihtynyt ja pystyi tuskin kävelemään. Kun hän näki, että he soittivat poliisille eikä peloteltu, mies hylkäsi autonsa ja pakeni jalkaisin.

Kun poliisi saapui paikalle, he etsivät autoa ja löysivät takaosasta laillisen erikoisjoukkojen poliisin univormun. He ovat parhaillaan tunnistamassa omistajaa kilpien ja CCtv:n perusteella selvittääkseen, onko hän todella poliisi, ja paikantaakseen hänet syytteen nostamiseksi.

SOURCEThairath
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/