Pattaya Cityn viranomaiset tukahduttavat Street Food Carts -kärryjä

Pattaya-

Pattayan kaupungin viranomaiset julistavat sodan katukärryjä vastaan ​​alueilla, joilla niiden käyttöä on rajoitettu. Katukärryt, jotka ovat teknisesti lainvastaisia, koska niillä ei ole lupaa eivätkä läpäise terveystarkastuksia, ovat aina olleet osa thaimaalaista kulttuuria ja thaimaalaista katuruokaa rakastavat sekä paikalliset että turistit ympäri maailmaa. Viranomaiset tiedostavat, kuinka tärkeää katukärryruoka on matkailualalle ja paikallisväestölle, mutta eivät toistuvista varoituksista huolimatta voi sallia sitä liikennettä tai ongelmia aiheuttaville alueille.

Viime päivinä poliisiryhmät ovat olleet ylös ja alas Soi 6, Soi 7 ja Soi 8 lipunmyynnissä ja ruokakärryjä takavarikoimassa. Poliisiajoneuvot on pysäköity katujen päihin saadakseen kiinni katukärryihin ennen kuin ne yrittävät tulla kadulle. Myyjiä on jatkuvasti varoitettu tästä tapahtuvasta ja siitä, että heidän on pysyttävä merkityillä alueilla, kuten Soi Buakhao Market tai Walking Streetin Soi 15. He eivät kuitenkaan kuunnelleet, vaan jatkoivat hätäreittien tukkimista ja liikenteen estämistä pääkaduilla. Lisäksi lailliset ravintolat ja 7-11 ovat ilmaisseet huolensa heidän liiketoimintaansa vaikuttavista laittomista kärryistä. (Samankaltainen huoli kuin hotellit laittomien majatalojen suhteen)

Kaupungin viranomaiset sanovat, että paine jatkuu osana ratkaisua liikenne- ja tieolosuhteiden parantamiseksi. Samaan aikaan älykkäitä thaimaalaisia ​​moottoripyörillä ajavia miehiä on nähty tarjoamassa pientä maksua vastaan ​​toimituspalvelua Soi 6:n, 7:n ja 8:n nälkäisille tytöille ja käymässä hakemassa herkullista thaimaalaista katuruokaa merkityiltä alueilta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/