Kansainvälinen ilotulitusfestivaali Ensi viikonloppuna 8. ja 9. kesäkuuta

Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali palaa tässä kuussa ja räjähtää kesällä ensimmäistä kertaa 8. ja 9. kesäkuuta!

Suosittu tapahtuma peruttiin vuonna 2016 kuninkaallisen suruajan vuoksi ja vuonna 2017 sen jälkeen, kun sisäministeriö rajoitti budjettiaan, ja suosittu tapahtuma avautuu jälleen Pattaya Beachillä, mutta tällä kertaa kesäkuussa perinteisen marraskuun lopun sijaan.

Tourism Promotion -päällikkö Ornwora Kornpin sanoi 22. toukokuuta, että "World of Color" -pyrotekniikan show alkaa joka ilta klo 7, ja siihen osallistuu Brasiliasta, Thaimaasta, Italiasta, Ruotsista ja Isosta-Britanniasta. Jokaisella maalla on joka ilta 30 minuutin show, jossa on yhteensä useita tunteja ilotulitteita.

Näyttelyiden välissä osallistujia viihdyttää thaimaalaisten yhtyeiden konsertit, kuten Big Ass, Modern Dog, 25 Hours ja Playground.

KOKO Beach Road on suljettu molempina päivinä klo 3-XNUMX. Kadun varrelle tulee useita konserttilavaa ja hyväksyttyjä myyjiä. Turvallisuus on tiukkaa, ja kannella on useita poliiseja ja armeijan virkamiehiä. Festivaalin vuoksi liikenteeseen on suuria haittavaikutuksia koko kaupungissa. Ilotulitus näkyy kaikkialla Pattaya Beachillä, mutta saavu paikalle ajoissa saadaksesi hyvän paikan rannalla!

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/