Yhdysvaltain konsulitoimisto Pattayassa 6. kesäkuuta

Pattaya-

Etkö halua mennä Bangkokiin? Tarvitsetko palvelua Yhdysvaltain suurlähetystöstä? He vierailevat Pattayalla keskiviikkona 6. kesäkuuta. He ovat pyytäneet, että emme julkaise tarkkaa aikaa ja paikkaa, koska sinun on rekisteröidyttävä STEP-ohjelmaan (Smart Traveler Enrollment Program) saadaksesi nämä tiedot ja rekisteröityäksesi. Ilmoittautuminen on ilmaista. Tässä on tarjotut palvelut ja mitä tarvitset, jos haluat osallistua.

Yhdysvaltain Bangkokin-suurlähetystön konsuliosastolla on ilo tarjota palveluja Pattayassa.

Treffi: Keskiviikkona 6

Tarkat ajat ja paikat julkaistaan ​​Smart Traveler Enrollment Program (STEP) -ohjelman kautta. STEP on Yhdysvaltain ulkoministeriön konsuliasioiden viraston ilmainen palvelu, jonka avulla ulkomailla matkustavat ja asuvat Yhdysvaltain kansalaiset voivat rekisteröityä lähimpään Yhdysvaltain suurlähetystöön tai konsulaattiin saadakseen tärkeitä tietoja.

Ilmoittaudu STEP-ohjelmaan osoitteessa: http://step.state.gov/step

Ajanvarausta ei tarvita, palvelut tarjotaan saapumisjärjestyksessä.

Nopeuttaaksesi palveluasi, harkitse saapuvasi asiakirjasi täysin, oikein täytettynä, ja EI allekirjoitettu. Asiakirjoihin, lomakkeisiin ja hakemuksiin pääset napsauttamalla mitä tahansa alla olevista linkeistä.

TARJOTUT PALVELUT JA VIRALLISET VALUUTOKURSSIT 6. KESÄKUUTA 2018

Yllä olevat maksut perustuvat 33 THB:n ja 1 USD:n väliseen vaihtokurssiin

HUOMAA: Sinä täytyy tuo kopiot passisi biotietosivusta ja kaikista tarvittavista lisäasiakirjoista passihakemuksen kanssa verkko-ohjeiden mukaan. Noudata kaikkia asiaankuuluvia passin uusimisohjeita yllä olevien linkkien mukaisesti. Alkuperäiset asiakirjat palautetaan hakijalle, mutta kopioita ei.

TÄRKEÄÄ: Hakemuksissa alaikäisten puolesta lapsi ja molemmat vanhemmat tulee esiintyä henkilökohtaisesti.

MAKSUTAPA

Huomioithan, että Yhdysvaltain suurlähetystö ei enää hyväksy käteistä (Yhdysvaltain dollareita ja Thaimaan bahteja) American Citizen Services -palveluiden Outreach-tapahtumissa. Tämä on maailmanlaajuinen käytäntö, eikä poikkeuksia voida harkita, katso Ei käteisilmoitusta.

Kaikki maksut US Embassy Outreach -tapahtumissa on suoritettava muodossa a PANKKILUONNOS.

Kaikki PANKKILUOKKEET (PDF 345 kt) on oltava:

  • Ostettu Bangkok Bankista, Kasikorn Bankista tai Siam Commercial Bankista (SCB). (Ei tarvitse olla tiliä pankissa vekselin ostamiseen) (Kasikorn Bank kutsuu "pankkivekseliä" "vekseliksi")
  • · Valmistettu "Yhdysvaltain suurlähetystö Bangkok.” (Mitään muunnelmia, virheitä tai kirjoitusvirheitä ei sallita. Älä kirjoita tai tee siihen mitään merkintöjä.)
  • In tarkka Thaimaan bahtia (THB) koko palvelustasi.
  • Toimitettu palvelun yhteydessä.
  • Julkaistu viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Voit näyttää tämän pankille:

ลูก ค้า ท่าน นี้ ต้องการ ซื้อ แบงค์ ดร๊าฟ (สกุล เงิน บาท เท่า นั้น)
โดยจำนวนเงินอ้างอิงตามอัตราแลตราแลตราแลตราแลกเข
และระบุสั่งจ่ายถึง “American Embassy Bangkok”
รบกวนช่วยอำนวยความสะดวกให้ด้วยะ่

Maksut ja valuuttakurssit sisältyvät yksittäisiin tiedotusilmoituksiin, ja ne julkaistaan ​​sivuillamme verkkosivusto.

Kuljetuspalvelu: Thaimaan posti voi lähettää passit takaisin hakijoille. Jos tarvitset tätä palvelua, sinun on ostettava ja lähetettävä a erillinen 100 THB Pankin luonnos. Älä sisällytä kirjekuoren hintaa palveluiden kokonaispankkivekseliin.

Huomioita:

  • Kassashekkejä, henkilökohtaisia ​​shekkejä, käteistä, luottokortteja, pankkiveksejä muista pankeista kuin Bangkok Bankista, Kasikorn Bankista, SCB:stä tai muista maksutavoista ei hyväksytä.
  • Pankkivetovaatimus koskee vain Konsulaattien tiedotustapahtumat ja postitse lähetettävät passin uusimispalvelut. Yhdysvaltain suurlähetystö Bangkok ja konsulaatti Chiang Mai hyväksyvät edelleen luottokortilla tai käteisellä (THB tai USD) suoritetut maksut palveluista, jotka on suoritettu paikan päällä normaaleina aukioloaikoina.

MITEN SAAN UUDEN PASSINI? 

On kaksi tapaa saada uusi passi:

1.) HENKILÖKOHTAISESTI: Tule toimistollemme Bangkokiin (tai lähetä edustaja allekirjoitetulla kirjeellä noutamaan passisi puolestasi) vastaanottoaikoinamme (MF klo 7-30, paitsi pyhäpäivinä ja jokaisena viimeisenä keskiviikkona kuukausi), mutta ajanvarausta ei tarvita. Esitä vanha passisi peruutusta varten ja nouda uusi passi. Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinun on lähetettävä kopio nykyisestä passistasi hakemuksen yhteydessä.

2.) POSTITSE: Osta etukäteen maksettu Thai Post -kuori tiedotustilaisuudessa hintaan 100 THB (ERILLINEN PANKKIVETO TARVITAAN). Älä sisällytä kirjekuoren hintaa palveluiden kokonaispankkivekseliin.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, henkilökuntamme SÄILYTÄÄ nykyisen passisi Bangkokissa, peruuttaa sen, kun uusi passi saapuu, ja lähettää sinulle molemmat passit samanaikaisesti sekä kirjeen Thaimaan maahanmuuttovirastolle nykyisen viisumisi siirtoa varten.

LÄHELLÄ OSALLISTUVAT PANKIT

Bangkokin pankki
Pohjois-Pattayan sivuliike
212/1-3 Moo5 Naklua
banglamung
Chonburi 20150
+038 498 067 XNUMX

Siam Kaupallinen Pankki (SCB)
WongAmartin sivuliike
500. Moo1
Nong Phrue Sub District
Chonburi 20260
+038 413 376 XNUMX
+038 413 598 XNUMX 

Kasikorn-pankki
Pattaya – Naklua Branch
157-140 Moo 141
Nong Pru Bang Lamung
Chonburi 20150
+038 420 960 XNUMX

Voit käyttää mitä tahansa kolmen osallistuvan pankin konttoria. Yllä olevia sivukonttoreita suositellaan, koska ne ovat lähellä tapahtumapaikkaa.

ERITYISET HUOMAUTUKSET:

KONSULIRAPORTOINTI ULKOMAILLE SYNTYMISESTÄ JA ALLEKIRJOITUSPALVELUJEN TODENNUS CAN KÄSITTELYKSI KONSULITUOTTAMISTAPAHTUMISESSA.

Emme voi enää auttaa sosiaaliturvaan liittyvissä tiedusteluissa, hakemuksissa ja/tai vaateissa. 1. lokakuuta 2017 alkaen kaikkien Thaimaassa asuvien edunsaajien ja hakijoiden on osoitettava kaikki sosiaaliturvaa koskevat kysymykset SSA Federal Benefits Unit (FBU) -yksikölle Yhdysvaltain Manilan-suurlähetystössä Filippiineillä osoitteessa FBU.manila@ssa.gov. Ole hyvä ja vieraile http://www.ssa.gov lisätietoja sosiaaliturvasta.

Katso muut lähetyspäivät ja -paikat https://th.usembassy.gov/u-s-citizen-services/consular-outreach/

Katso lisätietoja US Citizen Services -palvelusta https://th.usembassy.gov/u-s-citizen-services/

Seuraa meitä Twitterissä etsimällä käyttäjätunnustamme @ACSBKK.

SOURCEBangkokin ACS / Yhdysvaltain suurlähetystö
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/