Kiinnostaako kryptovaluutta? Kuukausittainen Pattayan kryptokokous joka kuukauden 1. maanantaina, seuraava kokous 4. kesäkuuta

Pattaya Crypto Meetup on avoin sosiaalinen tapahtuma, jossa keskustellaan kryptosta ja bitcoinista. Tapaamme Hiltonin kattobaarissa, teemme parhaamme varataksemme pöydät, jos tiedämme kuinka monta on tulossa. Hilton sijaitsee Central Festivalin yläpuolella Beach Roadilla. Mene hissillä 16. kerrokseen ja sitten hissillä kattobaariin. Hilton on kieltänyt sandaalit/varvastossut ja neulepuserot.

Kaikki ovat tervetulleita, aloittelijat, ICO-miehet, kauppiaat, aloittelijat, asiantuntijat, sijoittajat, vaikuttajat jne.

Muutama aihe on tervetullut, maailman kryptouutiset, teknologiat, tulevat ja tulevat kolikot, vaihdot jne

Tapaamisemme on vain verkostoitumista ja seurustelua paikallisen kryptoyhteisön kanssa.

Aloittelijat tervetuloa ja paikalla on myös asiantuntijoita, ole hyvä ja jaa tapahtumaamme ja ota mukaan muitakin.

Lisämyyntiä ei ole ja paikalle tulee vähintään 10 henkilöä.

Kiitos Pattaya Crypto Groupille, kun ilmoitit meille. Onko sinulla hieno tapahtuma tulossa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com ja ilmoitamme siitä täällä!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/