Thaimaan talous kasvaa vuoden 5 ensimmäisellä neljänneksellä nopeimmin viiteen vuoteen

Thaimaa-

Yhdessä aiemmin tällä viikolla julkaistuun artikkeliimme, joka koski turistien määrän kasvua 14 % vuosineljänneksestä toistaiseksi vuonna 2018, mikä on suurin luku kolmeen vuoteen, Thaimaa ja Reuters raportoivat nyt, että sen talous on kasvanut eniten viiteen vuoteen ensimmäisellä neljänneksellä. vuodelta 2018.

Talouden nousu johtuu turistien, erityisesti kiinalaisten sekä keski- ja yläluokan intialaisten menojen kasvusta, lisääntyneestä yksityisestä kulutuksesta ja parantuneesta viennistä.

Analyytikot, kuten Capital Economicsin Krystal Tan, varoittavat kuitenkin, että kasvu ei välttämättä kestä vuodelle, koska Thaimaan poliittisesta tilanteesta ja vaalien toisella vuodella viivästymisestä sekä vientitavaroiden mahdollisesta heikkenemisestä johtuu edelleen epävarmuus. Matkailijamäärien odotetaan kasvavan koko maassa ja turistien keskimääräinen kulutus on kasvanut erityisesti kiinalaisten ja intialaisten matkailijoiden osalta.

Tilaa
SOURCEReuters
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/