Rantamaton myyjät hyökkäsivät Intian turistiin

Pattaya-

Intialainen turisti, herra Baldeep Sigh Gulati, 41, joutui hyökkäyksen kohteeksi varhain aamulla keskiviikkoaamuna Pattaya Beachillä alle 100 metrin päässä Pattayan poliisiasemalta.

Hän, toinen intialainen mies, jota ei ole nimetty, ja kaksi thaimaalaista naista, jotka tunnistivat itsensä kahden intialaisen miehen ystäviksi, menivät rannalle rentoutumaan ja katsomaan vettä muutaman tuomansa juoman kanssa. Rinlada Klahan, 29, kertoi lehdistölle, että he olivat tuoneet oman maton istuakseen.

Hän kertoo, että kun he laittoivat mattoa, kaksi tällä hetkellä tuntematonta thaimaalaista miestä lähestyi heitä ja kertoi, että heidän piti ostaa heiltä matto istuakseen sillä osuudella rannalla 100 bahtilla. Kun herra Gulati kieltäytyi ja sanoi, että se oli julkinen ranta eivätkä he omistaneet rantaa (mikä on oikein), kaksi thaimaalaista miestä hyökkäsivät herra Gulatin kimppuun, löivät häntä ja kaatoivat hänet maahan aiheuttaen pieniä vammoja.

Tämän jälkeen kaksi thaimaalaista pakeni paikalta.

Mr. Gulati ja Ms. Klahan menivät välittömästi poliisiasemalle tekemään ilmoituksen. Pattayan poliisi kertoo tutkivansa CCtv:tä alueella tunnistaakseen kaksi miestä ja saattaakseen heidät oikeuden eteen, koska he aiheuttivat toisen vahingollisen tapauksen turisteille pian sen jälkeen, kun moottoripyöränkuljettaja hyökkäsi saksalaisen turistin kimppuun.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/