Thaimaan tuomioistuin määräsi AirBnB:n Thaimaan lain vastaiseksi päivittäisten ja viikkovuokrausten osalta, kielletty!

Hua Hin-

Thaimaan tuomioistuin on katsonut AirBnB:n Thaimaan lain vastaiseksi ja käytännössä kieltänyt vakavien sakkojen ja mahdollisen vankeusrangaistuksen kaikille, jotka tarjoavat huoneita päivittäiseen ja viikoittaiseen vuokraukseen sekä mahdollisille vuokralaisille. Kuukausivuokrat ja pitkäaikaiset vuokrasopimukset katsottiin laillisiksi.

Paikallisviranomainen lähetti Wan Vaylan asuntokompleksiin Khao Taossa kirjeen, jossa esitettiin tuomioistuimen päätös kahdessa kolmesta tapauksesta, joissa asunnot vuokrattiin alle kuukaudeksi.

Yhdessä tapauksessa on maksettava sakkoa 5,000 bahtia ja 500 bahtia jokaiselta kahdeltakymmeneltä päivältä.

Toisessa tapauksessa on myös maksettava 5,000 100 bahtin sakko ja lisäsakkoja 81 bahtia XNUMX päivän ajalta.

Paikalliset ja valtion viranomaiset tutkivat asiaa viime vuoden joulukuussa ja menivät oikeuteen. Tuomio voisi käytännössä olla lopun alku thaimaalaisten AirBnB:n kaltaisille yrityksille, jotka ovat johdonmukaisesti sanoneet, että se, mitä he tarjoavat valtakunnassa, on laillista.
Todetaan, että yritys on järjestänyt koulutusta ja seminaareja säännöllisesti Thaimaassa ja tuhansia ihmisiä tarjoaa vuokralle huoneita eri puolilla maata.

AirBnB edistää aktiivisesti liiketoimintaansa Thaimaassa ja päätöksen seuraukset voivat olla valtavat yritykselle, vuokraajille ja kuluttajille.

Tuomioistuin päätti, että ihmiset, jotka vuokrasivat huoneitaan päivittäin ja viikoittain, rikkoivat hotelleja koskevia sääntöjä. Se puolestaan ​​aiheuttaa ongelmia laillisesti lisensoiduille hotelleille. Äskettäin Thaimaan viranomaiset ovat kohdistaneet ankariin luvattomiin hotelleihin Pattayalla ja muilla alueilla, ja tämä toiminta on osa tukahduttamista. Asunnonomistajat tukikohdan kaltaisissa paikoissa ovat valittaneet pitkään siitä, että AirBnB aiheuttaa vakavia häiriöitä heidän asumiseensa ja vuokrasopimuksiinsa.

AirBnB ei ole vastannut kommentteihin tässä vaiheessa, vaikka Thaimaan viranomaiset sanoivat, että toimenpiteisiin ryhdytään välittömästi tuomioistuimen päätöksen perusteella.

Tilaa
SOURCEHua Hin
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/