Pattaya Garbage Issue kasvaa ja isompi budjetti kaatuu, urakoitsija kieltäytyy päivityksistä.

PATTAYA: – Pattayan nykyinen roskakori ei investoi enempää kuorma-autoihin tai henkilöstöön, sen kaatopaikat ovat täynnä ja budjetti on jo murtunut. Kaupungin roskakriisi pahenee ja kaupungintalo näyttää avuttomalta ratkaisemaan sitä.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anan Ankanawisan tapasi Pattayan pormestarin, hänen ylimmän varamiehensä, paikalliset ympäristövirastot ja muut kaupungin osastojen päälliköt 27. huhtikuuta pohtiakseen ideoita siitä, mitä tehdä Pattayan hukkuvan jätteen hyökyaallolle.

Ympäristötyöntekijät sanoivat, että alkuperäinen arvio, että Pattaya tuottaa 450 tonnia jätettä, on nyt jopa 30 prosentin virheellinen. Khao Maikaew'n kaatopaikka on melkein täynnä, eikä Sukhumvit Soi 3 -siirtoasema voi ottaa vastaan ​​enää roskaa.

Samaan aikaan roskakorit ympäri kaupunkia ovat täynnä ja jätetään keräämättä päiviksi, koska nykyinen roskakori ei ole pystynyt pysymään perässä. Silti samaan aikaan urakoitsija kieltäytyy kuluttamasta enemmän kuorma-autoihin tai henkilöstöön ja toteaa, että kaupunki ei anna heille tarpeeksi rahaa jätetilanteen asianmukaiseen käsittelyyn.

Jatkamme tämän päivittämistä sitä mukaa, kun saamme lisää uutisia. Thaimaassa jätteenkeräystä ei hoida hallitus kuten monissa länsimaissa tai kaupungeissa, vaan se ulkoistetaan yksityisille riippumattomille urakoitsijoille, jotka tarjoavat (yleensä halvimmalla hinnalla) työskennelläkseen kaupungille, joka sitten maksaa heille. Tämä ongelma saattaa jatkua jonkin aikaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/