Yksityiskohdat Condolta "hypätyn" brittiläisen epäillystä itsemurhasta.

Pattaya-

John Tomsin, 68-vuotiaan, Englannista, onnellisempina aikoina, epäillään tappaneen itsensä aiemmin tällä viikolla, kun hänen väitetään hyppääneen parvekkeelta maahan 18. kerroksen huoneistostaan ​​Pattayassa.

Mr. Toms viimeisteli avioeroa entisen vaimonsa kanssa ja oli tehnyt sopimusta entisen kumppanin Thanyapornin, 55, kanssa, joka oli löytänyt uuden ja nuoremman poikaystävän. Hän oli jättänyt lopulliset avioeropaperit Pattaya Courtiin tragedian päivänä. Mr. Tomsin ystävät väittävät, että avioero oli kaukana ystävällisestä ja saattoi Tomsin syvään masennukseen ja vihaan.

Jätettyään avioeropaperit hän palasi kotiin nykyisen tyttöystävänsä Naritha Daosrin, 49, kanssa ennen kuin istui parvekkeelleen Lumpini Ville Nakluan kerrostalossa. Daosri sanoi, että hän vaikutti etäiseltä ja lähestymättömältä, ja kieltäytyi poistumasta parvekkeelta ja oli istunut siellä tuntikausia, lainaan, tuijottaen avaruuteen.

Naritha sanoi noin. Klo 1:00 hän meni tarkastamaan häntä ja kauhistui huomatessaan, että hän oli kadonnut parvekkeelta. Hän katsoi kaiteen yli ja hämmästyksekseen hän sanoi, että hän makasi maassa kahdeksantoista kerrosta alempana uima-altaan vieressä.

Poliisit saapuivat paikalle ja löysivät hänet "verilammikosta". Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Poliisi jatkaa tutkintaa, mutta uskoo, että hän tappoi itsensä äskettäisen avioeron aiheuttaman masennuksen vuoksi. Hän jättää jälkeensä teini-ikäisen tyttären entiseltä thaimaalaisvaimoltaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/