Ranskan poliisin avustaja Thierry Peronon sanoo, ettei hän ole syyllinen sähköpostien uhkaamiseen.

Pattaya-

Thierry Peronon, syytetty Pattayan poliisin poliisin avustaja, on käynyt useita esiintymisiä tiedotusvälineissä ja todennut, ettei hän ole syyllinen uhkaavien sähköpostien kirjoittamiseen ja että sähköpostiosoite, vaikka hänellä on hänen nimensä ja virallista kirjeenvaihtohistoriaa. aiemmin, ei ollut hänen ja petos. Peronon on julkaissut uutisia useita kertoja viime kuukausien aikana, ensin väitetysti uhkaamisesta Khaosod English News -lehden toimittajaa ja viime aikoina väitetysti yrittäneen kiristää Pattayan televisiota ja paikallista persoonallisuutta Danny Macia youtube-videolla, joka kuvattiin, jossa Taksinkuljettaja jäi kameraan yrittäessään nostaa hintansa.

Peronon väittää paikalliselle medialle ja Fabolous 103FM:lle lähetyshaastattelussa, että hän on vain vapaaehtoinen palkaton kääntäjä poliisin palveluksessa Ranskan kansalaisille ja on ollut äskettäin virkamatkalla, hänen sanojensa mukaan, lomaa varten. Kuitenkin niinkin tuoreessa videossa kuin Tulip Hotel Raidissa viime viikolla, herra Peronon näkyy taustalla sekä useita muita viimeaikaisia ​​pysähdyksiä ja ratsioita.

Poliisi kertoo tutkivansa syytöksiä sekä Danny Macille lähetetyn sähköpostin pankkitiliä ja thaimaalaista nimeä. He ilmoittivat myös, että herra Peronon oli lomalla ja toivottaisivat hänet tervetulleeksi takaisin, koska hän oli erinomainen vapaaehtoinen.

Peronon kertoo keskittävänsä aikansa kilpa-harrastukseensa ja hänen imagonsa ovat olleet epäoikeudenmukaisen tahraantuneet viimeaikaisten tapausten takia. Hän totesi soittaneensa Khaosod English -lehden toimittajalle ja pyytäneensä artikkelin poistamista, mutta hän oli epäselvä, miksi kääntäjä turvautuisi viralliseen poliisiin. Hän väittää, ettei hän liity Danny Macin tapaukseen mitenkään. Hän väittää myös, ettei hän koskaan uhannut Khaosod English -lehden toimittajaa ja pyysi vain kohteliaasti sen poistamista.

Ilmoitamme mahdollisista lisäpäivityksistä.

SOURCEUpea 103FM
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/