Henkisesti sairas venäläinen mies hyökkää iäkkään thaimaalaisen naisen kimppuun, yrittää raiskata hänet… (Järkyttävä video)

 

Pattaya-

Mies, jonka uskotaan olevan venäläinen ja puhuu puoliksi sujuvaa thain kieltä ja näyttää olevan mielisairas, astui 65-vuotiaan thaimaalaisen naisen kotiin tänä aamuna kello 8 Pohjois-Pattayassa ilman lupaa. Nainen ja hänen perheensä kertovat, etteivät ole koskaan ennen nähneet miestä.

Hänen kotiinsa tullessaan mies riisui housunsa ja tarttui naisen kaulaan, heitti hänet maahan ja yritti raiskata hänet, sanoen thai-kielellä raiskaavansa myös hänet.

Thaimaalainen nainen, jonka nimeä ei ole kerrottu, huusi apua ja hänen naapurit reagoivat muutamassa sekunnissa. Hän onnistui painiskelemaan hänestä, vaikka huolestuneita naapureita tuli taloon. Kuten videolta näkyy, hän yritti jahdata naista ja naapurit pidättelivät häntä aseilla. Yhdessä vaiheessa venäläinen mies tarttui suureen keppiin ja yritti hyökätä heidän kaikkien kimppuun.

Naapurit soittivat poliisille, joka vastasi nopeasti. Mies kieltäytyi yhteistyöstä poliisin kanssa ja kertoi heille thaikielellä, ettei hän ollut humalassa ja teki maailmalle palveluksen ja oli valittu sanansaattaja thaimaalaisille. Hänet on tuotu Nong Pruen poliisiasemalle, ja hänet saatetaan syytteeseen raiskausyrityksestä, tunkeutumisesta, pahoinpitelystä ja todennäköisesti muista syytteistä. Hänen elimistönsä tarkistetaan myös huumeiden varalta. Poliisi uskoo, että hän on mielisairas, kun hän jatkoi poliisin uhkailua ja loukkaamista ja väitti heidän pidättäneensä valitun Pattayan lähettilään.

Tilaa
SOURCESiamchon uutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/