Päihtynyt ulkomaalainen turisti hyökkää Matkailupoliisi, lyö vapaaehtoisen hampaan, pidätettiin Walking Streetillä

Pattaya-

Mervyn Michael, 58, jonka kansalaisuus on epäselvä, pidätettiin varhain perjantaiaamuna Walking Streetillä pahoinpitelystä ja varkaudesta, kun hän kieltäytyi maksamasta laskua gogo-baarissa.

Mr. Michael oli suositussa gogossa Walking Streetillä, ja hänellä oli sanottu muutaman sadan bahtin suuruinen välilehti, kun hän yritti lähteä maksamatta. Gogon turvahenkilöstö yritti saada hänet maksamaan, mutta hänestä tuli aggressiivinen ja vihainen, ja he kutsuivat turistipoliisin. Turistipoliisi toi herra Mervynin tarkastuspisteelle, mutta huomasi nopeasti, että hän oli niin humalassa, että hän tuskin pystyi puhumaan.

Turistipoliisi yritti useita kertoja saada herra Michaelin maksamaan, mutta hän kieltäytyi ja yritti paeta. Kun hän kohtasi turistipoliisin vapaaehtoisen venäläisen Vjatšeslav Tšerepanovin, hän väitti hyökänneen Tšerepanovin kimppuun lyömällä yhden hänen etuhampaansa. Useat poliisit tarkastuspisteessä löivät sitten aggressiivisen ja yhteistyökyvyttömän herra Michaelin maahan, laittoivat hänet käsiraudoihin ja veivät hänet poliisiasemalle.

Mr. Michael kieltäytyy edelleen yhteistyöstä, eikä hänellä kerrota olevan rahanlähdettä. Häntä uhkaa nyt muutaman sadan bahtin mahdollinen kahden vuoden tuomio Thaimaan vankilassa ja huomattava sakko. Hän on tutkintavankeudessa Thaimaan vankilassa oikeudenkäyntiä varten.

Päivän opetus: Maksa laskusi, älä hyökkää poliisin kimppuun.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCESiamchon uutiset
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/