PÄIVITYS: Poliisi pyytää piiriviranomaisia ​​sulkemaan Tulip-hotellin viideksi vuodeksi, sakkoomistaja 5 miljoonaa bahtia ulkomaisesta seksiorgiasta

Pattaya-

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että Tulip-hotellin johto järjesti seksiorgian useiden ulkomaalaisten miesten ja naisten kanssa konferenssihuoneessa useista maista, mukaan lukien Yhdysvalloista, Kanadasta, Kambodžasta, Thaimaasta ja muista maista.

Poliisi teki ratsian orgiaan ja pidätti kaikki asianosaiset ja ovat nyt lisätutkimuksen jälkeen ilmoittaneet, että he nostavat täysiä syytteitä lain sallimissa rajoissa, koska he uskovat tämän swingeriorgioihin liittyvän toiminnan vahingoittavan Pattayan perheystävällistä mainetta.

Seksuaaliorgian lisäksi, joka rikkoo Thaimaan siveettömyyttä ja säädyllisyyttä koskevia lakeja, hotellilla ei ollut lupaa koko viiden vuoden ajaksi, jolloin se oli auki. Lisäksi hotelli vaati jokaista tapahtumaan osallistunutta maksamaan 1500 bahtia, mikä sisältää myös prostituutiota ja houkuttelua.

Rangaistus luvan puuttumisesta on vankeutta enintään yksi vuosi, kertasakko 20,000 10,000 bahtia ja 18 XNUMX bahtia päivässä. Poliisi on laskenut, koska hotellilla EI ole KOSKAAN ollut asianmukaista lupaa, että sakko on XNUMX miljoonaa bahtia.

Omistaja, Kiinan kansalainen nimeltä Xeng-Chai Yang, 53, on pidätetty ja on tällä hetkellä pidätettynä. Myös kolme hotellin työntekijää pidätettiin ja heitä syytettiin rikoskumppaneita.

Toisin kuin muista uutisista, pidätetyille ulkomaalaisille EI määrätty sakkoja ja heidät vapautettiin sen jälkeen, kun poliisi tallensi heidän tiedot ja huumetesti, lukuun ottamatta yhtä oleskeluaikaa ylittänyttä ulkomaalaista, joka lähetettiin maahanmuuttoon karkotettaviksi, ja yhtä, jonka huumetesti oli positiivinen. Muut päästettiin irti ilman sakkoja, syytteitä tai rangaistuksia.

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/