Kuka on ranskalainen "poliisin agentti", joka kiristää Pattayan persoonallisuutta Danny Macia?

Pattaya-

Äskettäin Thaimaan uutisissa oli suosittu Youtuben, Facebookin ja Pattayan televisiopersoona Danny Mac, joka ilmaisi kielteisen mielipiteen taksimatkasta asuntoonsa, jossa hän tunsi olevansa ylihinnoiteltu (ja jossa yleisö ja poliisi asettuivat hänen puolelleen, mikä johti 1000 bahtia taksinkuljettajalta). Tämä ei kuitenkaan ole se tarina, jota käsittelemme tänään.

Danny Mac, Daniel Lee Mckeen koko nimi, joka puhuu sujuvasti thaita ja on pitkäaikainen Pattayalainen, jolla on laillinen työlupa ja jolla on yli 80,000 XNUMX seuraajaa Facebookissa, tunnetussa Youtube-kanavassa, joka opettaa englantia thaimaalaisille ja isännöi Pattaya-televisiossa. hänelle lähetettiin uhkaava sähköposti Thierry Perononilta, Ranskan kansalaiselta, joka väittää olevansa Thaimaan poliisin erikoistutkintaosaston jäsen.

Sähköposti on alla.

Lähettäjä, jonka nimi on herra Pernon, väittää olevansa taksinkuljettajan Thongin ystävä, sanoen, että hän on kärsinyt videon seurauksena. Se väittää edelleen, että lähettäjällä oli tärkeä rooli Anastasia Vasukevitšin pidättämisessä surullisen kuuluisan "seksiohjaajan" tapauksessa Pattayalla sanoen, että häntä uhkaa 10 vuoden vankeus. (Yllä olevassa kuvassa oleva herra Pernon nähtiin todellakin Vasukevitšin pidätyksen sekä äskettäisen Tulip-hotellin hyökkäyksen taustalla.)

Lähettäjä väittää, että hänellä on todellinen merkki sekä DSI- ja CSD-yhteydet. Molemmat ovat erityisiä tutkintapoliisiosastoja.

Maaliskuussa Bangkokissa sijaitseva erikoistutkintaosasto kertoi tutkivansa Perenonia DSI:n päällikön Korrawat Panprapakornin kanssa sanoen, että ranskalainen oli antanut vääriä tietoja itsestään ja oli väärässä, kun hän väitti uhkailevan Khaosod English News -lehden toimittajaa Sex Instructors -tapausta käsittelevän artikkelin takia. uutisoitiin myös laajalle medialle.

Päällikön mukaan Perenon ei ollut upseeri. Hän kuului vapaaehtoisryhmään, joka lähettää vihjeitä ulkomaisten jengien toiminnasta, eikä ollut virkailija, jolla ei ollut valtaa.

Tuolloin Perenonin Facebook-sivulla oli kuva hänestä ilmeisesti thaimaalaisen poliisin univormussa.

Hänen Facebook-sivunsa on nyt vailla yksityiskohtia, vaikka se sisältää edelleen kuvia hänen ystävistään - suurin osa heistä näyttää olevan poliiseja tai naisia.

Ulkomaalaiselle epätavallisesti hänen Facebook-sivullaan ei ole käytännössä yhtään ei-thaimaalaista. Yritykset lähettää hänelle yksityisviestejä ja tavoittaa hänet haastattelua varten sekä Facebook- että Gmail-tilillä ovat tällä hetkellä epäonnistuneet.

Hän on listattu asuneen Marseillessa ja Pattayassa, ja hänen kerrotaan nyt työskentelevän RTP:llä ja DSI Newsilla ja asuvan Pattayalla.

Sähköpostissa väitetään, että McKee rikkoo Thaimaan lakia eikä hänellä ole työlupaa. (Kuten edellä on todettu, ei pidä paikkaansa ja Mr. Mckee on toimittanut laillisen asemansa ja työlupansa tarkistettavaksi.) ja vaatii 200,000 XNUMX bahtia korvaukseksi.

Sitten tulee se, mitä voidaan pitää lisäuhkana: "Kun joku ottaa videon puhelimella, näet, mitä hänelle tapahtuu."

200,000 XNUMX euron maksuvaihtoehtoa on kolme, ja pankkitiedoissa mainitaan Bangkokissa sijaitseva Jirawan Bootjan. Bootjanin haut sosiaalisessa mediassa ovat toistaiseksi osoittautuneet epäselviksi.

Mr McKee sanoi videolla, että hän tunsi olonsa epämukavaksi kaikesta tästä ja hän tunsi olevansa vaarassa, minkä vuoksi hän meni poliisille ja teki kirjeen perusteella kanteen ja pyysi paikallisia tiedotusvälineitä, kuten meitä, kertomaan tilanteesta.

Viime viikolla taksinkuljettaja Thongkham Sakaew, 50, pidätettiin, ja hän esiintyi thaimaalaisissa tiedotusvälineissä kyyneleissä sanoen, että hän oli aina ollut hyvä kuljettaja.

Hänet näytettiin videolla kutsuvan matkustajaansa ilkeäksi. Sanottiin, että hän kieltäytyi aluksi kytkemästä mittaria päälle ja oli sitten haluton palauttamaan 75 bahtia vaihtorahana matkan jälkeen, koska hän halusi tippiä.

YouTuber selitti sujuvasti thai-kielellä, mitä hänen näkökulmastaan ​​oli tapahtunut.

Pattayan poliisilaitos sanoi ottavansa syytökset vakavasti ja Mr. Mckee on kutsunut herra Perenonin puhumaan hänen kanssaan henkilökohtaisesti tilanteesta.

Lähetämme lisää päivityksiä sitä mukaa, kun saamme niitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/