Video ryhmätappeista Beach Roadilla Songkranin viimeisenä päivänä

Luojan kiitos Songkran on ohi, vai mitä?

Tämän videon on ottanut Facebook-käyttäjä Mike's-ostoskeskuksen Wonder Sound Stagen edessä Songkranin viimeisenä päivänä.

Lavan järjestäjät yrittivät ruiskuttaa alas ja hajottaa tappelevia thaimaalaisia ​​nuoria ja ilmoittivat jatkuvasti kaiuttimien kautta rentoutumaan. Tämä ei kuitenkaan toiminut, ja poliisi saapui nopeasti paikalle pidättämään nuoret julkisesta päihteestä ja pahoinpitelystä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/