Nuori suomalainen turisti putosi Pattayan hotellista loukkaantuneena vakavasti

Pattaya-

CHON BURI: Nuori suomalainen mies loukkaantui vakavasti pudotessaan pienen hotellin neljännestä kerroksesta Pattayan rantakaupungissa keskiviikkona iltapäivällä. Mies, 33-vuotias Hautamaki Mikko Veu Samuel, löydettiin makaamassa maassa päävammojen ja useiden mustelmien kanssa Arya-hotellin ja läheisen olutbaarin välisestä kapeasta raosta.

Hotellin vastaanoton työntekijä kertoi, että herra Samuel kirjautui hotelliin aiemmin eilen, keskiviikkona 11. päivänä, aamulla yksin eikä osoittanut merkkejä oudosta käyttäytymisestä tai humalassa, mutta hän ei kuitenkaan ilmestynyt huoneestaan. Henkilökunta kertoi kuulleensa voimakkaan pamauksen noin kello 3:00 iltapäivällä ja luuli ensin ilmastointilaitteen räjähtäneen. Kun he menivät tutkimaan, he löysivät herra Samuelin loukkaantuneen rakennusten väliseltä kujalta. Herra Samuelin huoneessa ei tuolloin ollut vieraita tai muita ihmisiä.

Pelastustyöntekijät veivät Samuelin vakaassa tilassa paikalliseen sairaalaan, ja poliisi haastattelee häntä selvittääkseen, mikä aiheutti kaatumisen ja oliko se tahallinen vai vahingossa ja oliko osallisena alkoholia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/