Malesian tulli saalis 3.85 miljoonaa dollaria metaania Thaimaan Malesian rajalla

Tullin pääjohtaja Datuk Seri Subromaniam Tholasy sanoi, että epäilty, 47-vuotias malesialainen mies, jäi kiinni hänen ajaessaan Thaimaasta rajavartioasemalla noin kello 9.30.

"Tulliviranomaiset epäilivät, että jotain oli vialla ja pyysivät kuljettajaa avaamaan auton tavaratilan.

"Usein virkamiehet suorittivat perusteellisen tarkastuksen ja löysivät sieltä salaisen osaston", hän kertoi lehdistötilaisuudessa Immigration, Customs and Quarantine (ICQS) -kompleksissa täällä keskiviikkona (11. huhtikuuta).

Osaston sisältä poliisi löysi 70 huumepakkausta, jotka painoivat yhteensä 70 kiloa.

”Uskomme, että huumeet ovat metamfetamiinia ja ne on valmistettu Thaimaassa Malesian markkinoille.

"Epäilty on vangittu 14 päiväksi vaarallisten huumeiden lain 39B pykälän mukaisen tutkinnan ajaksi, joka sisältää kuolemantuomion, Subromaniam sanoi.

Hän lisäsi, että tämä oli tämän vuoden tullin suurin huumerikos Kedahissa.

Subromaniamin mukaan Tulli työskentelee poliisin kanssa asiassa ja epäiltyä syytetään myös tullilain ja tarvittavan henkilöllisyystodistuksen, rahanpesun, terrorismin rahoituksen ja laittomien toimien torjuntaa koskevan lain nojalla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/