Thaimaa tekee 22.50 MILJOONAN dollarin Crystal Meth/Ice -rintakuvan, joka on yksi historian suurimmista.

700 miljoonan bahtin rintakuva on yksi Thaimaan historian suurimmista

Thaimaa on tehnyt yhden suurimmista metamfetamiinin kristallirikoksistaan ​​ja takavarikoinut 700 miljoonan bahtin (22.42 miljoonan dollarin) arvosta huumetta, poliisi sanoi tiistaina, kun YK varoitti Kaakkois-Aasiaa tulvivan laittomilla huumeilla "kultaisen kolmion" alueelta.

 Poliisi kertoi, että 700 kiloa (1,543 28 paunaa) huumetta, joka tunnetaan nimellä jää, takavarikoitiin XNUMX. maaliskuuta eteläisessä Chumponin maakunnassa, ja ne oli tarkoitettu Malesiaan.

 Lääkkeet valmistettiin Kultaisen kolmion alueella, jossa Thaimaan, Myanmarin ja Laosin rajat kohtaavat. Kaksi thaimaalaista ja kaksi malesialaista pidätettiin rintakuvan vuoksi.

Metamfetamiinimarkkinat ovat laajentuneet hälyttävästi Itä- ja Kaakkois-Aasiassa. Vuonna 2015 useiden seutukunnan maiden asiantuntijat raportoivat sekä kiteisen metamfetamiinin että metamfetamiinitablettien käytön lisääntyneen.

Amfetamiineista metamfetamiini edustaa suurinta maailmanlaajuista terveysuhkaa, YK:n huume- ja rikosviraston (UNODC) vuonna 2017 julkaisemassa World Drug -raportissa todetaan.

"Nämä suuret takavarikot ovat merkkejä siitä, että Kultaisesta kolmiosta ja pohjoisesta Shanista pumppaa jatkuvasti tarjontaa Kaakkois-Aasian markkinoiden tulvimiseksi ja myös Kaakkois-Aasian kautta korkean arvon markkinoille, kuten Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja mahdollisesti edelleen", Jeremy Douglas, UNODC:n edustaja. Kaakkois-Aasian päällikkö, kertoi Reutersille.

Poliisi esitteli sadon tiistaina hallituksen rakennuksessa Bangkokin pohjoispuolella. Muita esillä olevia huumeita olivat 890 miljoonan bahtin (28.51 miljoonan dollarin) arvosta laittomia huumeita, mukaan lukien kokaiini, kannabis ja ekstaasi, jotka takavarikoitiin erilaisissa rinteissä 25. maaliskuuta ja 1. huhtikuuta välisenä aikana.

Suurin osa huumeista tuotettiin Thaimaan ulkopuolella ja kuljetettiin maan läpi matkalla Australiaan, Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

"Hinnat, jotka ilmoitimme, ovat Thaimaan arvoja", poliisikenraaliluutnantti Sommai Kongvisaisuk, huumeidentorjuntaviraston komentaja, sanoi toimittajille.

"Kun lääkkeet kulkevat Thaimaan kautta, hinnat nousevat", Sommai sanoi ja lisäsi, että toimitusketjujen häiriöt eivät ole juurikaan estäneet tuotantoa.

"Olemme pysäyttäneet paljon huumeita viimeisen vuoden aikana... mutta tuotantokapasiteetti on säilynyt ennallaan."

Tilaa
SOURCEUSNews
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/