Huomenna 2. huhtikuuta 2018 vietetään Thaimaan kansallisperinnönsuojelupäivää, Parade on Beach Road

Hallitus päätti tänä vuonna HRH:n prinsessa Maha Chakri Sirindhornin syntymäpäivän ajaksi kunnioittaa ja säilyttää perinteisiä thaimaalaisia ​​arvoja ja kulttuuria.

Pormestari Anan Charoenchasri ja Pattayan kulttuurineuvoston puheenjohtaja Mana Yaprakam tapasivat kaupungin eri osastojen johtajat suunnitellakseen virallisia tapahtumia tälle päivälle.

Juhla alkaa Beach Roadin paraatilla Central Roadin ja Central Festival Pattaya Beachin välillä, ja osallistujat pukeutuvat thai-ajan pukuihin, jotka muistuttavat historiallisen televisiodraaman "Buppaysanniwad" hahmoja. Tämä on nyt muotia paikallisten hallitusten säästöjä yrittäessä. sen suosittu ajaa matkailua.

Central Festivalin ympärillä olevilla osastoilla myydään taidetta ja käsitöitä, thaimaalaista ruokaa ja makeisia, jotka kaikki ovat Pattayan opiskelijoiden valmistamia.

Muut esittävät musiikki- ja tanssiesityksiä Central Roadin rannan lavalla klo 3-9

Paraatin odotetaan alkavan Central Festivalilta klo 3.

Tilaa
SOURCEPattayan posti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/