Pattaya Miami Beachin tyylinen entisöinti keskeytettiin kolmannen kerran kymmenen vuoden aikana

Pattaya-

Aiemmin tässä kuussa 15 kuukauden tauon jälkeen käynnistetty hiekan täyttöprojekti Pattaya Beachin pohjoispäässä keskeytettiin tällä viikolla, kun merenkulkuministeriö määräsi, että hiekka tuotiin Koh Rangilta, pieneltä saarelta Koh Changin eteläpuolella, ei vastaa Pattayan rantaa tarpeeksi hyvin.

Merenkulkujohtaja Eakaraj Kantaro sanoi, ettei Tratin maakunnan hiekkaa enää tuoda Pattayaan ja koko projekti lähetetään jälleen kerran takaisin Chulalongkornin yliopiston konsulteille, jotka suosittelivat kahdesti aiemmin väärää hiekkaa. Tämän takaisinlähetysprosessin odotetaan lykkäävän projektia vähintään vuodella tällä hetkellä.

Edellinen urakoitsija Kijakarn Ruamka Marine Construction Co. aloitti uudelleen työt 483 miljoonan bahtin projektissa – joka on ylittänyt ensimmäisen arvion monien pysäytysten, aloitusten ja uusien urakoitsijoiden sopimusten vuoksi – lokakuussa 2016 13 kuukauden tauon jälkeen. Alkuperäinen suunnitelma hiekkarannan uudelleen hiomisesta ja puhdistamisesta on nyt jatkunut lähes vuosikymmenen ajan ensimmäisistä yrityksistä tehdä niin vuonna 2011.

 

Pattaya suunnitteli alun perin tuovansa hiekkaa Rayongin suistoalueelta Pattayan offshore-proomulle, sitten käyttämällä pienempiä laitteita hiekan tuomiseksi rantaan ja täyttävänsä ranta ja asentavansa tukikehykset ja aallonmurtajat alkaen Dusit Curvesta etelään.

Rayongin provinssin viranomaisten vastalauseet johtivat siihen, että Pattaya ei pystynyt saamaan tarpeeksi hiekkaa tästä lähteestä, joten se valitsi uudeksi lähteeksi osan Koh Khramista. Hiekka ei kuitenkaan vastannut Pattayan omaa hiekkaa tarpeeksi hyvin, ja uusi lähde tarvittiin.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto on myös vastustanut hiekan poistamista hallitsemalta saarelta, joka on alueen tärkein uhanalaisten vihreiden ja hawksbill-merikilpikonnien kasvualusta.

Suunnitelmat Pattaya Beachin uudelleenrakentamiseksi alkoivat vuonna 2011, kun Chulalongkornin tutkijat varoittivat, että ranta katoaisi viiden vuoden kuluessa, jos mitään ei tehdä eroosion torjumiseksi. Kuitenkin kiireellisistä varoituksista huolimatta hankkeen rahoitus viivästyi toistuvasti.
Pattaya on satunnaisesti toteuttanut stop-gap-täyttöprojekteja, jotka pidentävät rannan elinikää vain muutamalla vuodella.

Vuonna 2014 Chulalongkornin geologian osaston johtava konsultti sanoi, että vuonna 1952 Pattaya Beach kattoi 96,128 35.6 neliömetriä ja oli keskimäärin 2011 metriä leveä. Vuoteen 3.5 mennessä ranta oli kutistunut vain XNUMX metriin. Nykyään se on korkeintaan viisi metriä leveä.
Mutta jopa seitsemän vuotta sitten tutkijat varoittivat, että massiivinen rantatäyttöprojekti ei ratkaise ongelmaa pysyvästi. Eroosio on vienyt pois noin 10,000 XNUMX kuutiometriä. metriä hiekkaa vuodessa. Jos tämä jatkuu, lisää tulee seuraavan vuosikymmenen aikana, hän sanoi.

Me täällä Pattaya Newsissa tarjoamme päivityksiä, mutta kun viranomaiset jatkavat kiistelyä projektista, ranta rapautuu yhä enemmän.

SOURCEPattayan posti
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/