Humalassa venäläinen turisti osui pelastustyöntekijään moottoripyörällä

Pattaya-

Juopunut venäläinen turisti Oleg Volobujev, 45, törmäsi Apimon Sathornkijiin, 37, varhain torstaiaamuna, kun Sathornkij yritti auttaa toista moottoripyöräilijää, joka oli kääntänyt pyöränsä ylösalaisin Harley Davidsonin huoltokeskuksen edessä. Sukhimwit tie.

Poliisi ilmoitti, että Volobujev oli niin päihtynyt, ettei hän kyennyt puhumaan, ja lähteiden mukaan se oli lähes neljä kertaa lain mukainen. Hänen pyörällään oli myös naismatkustaja. Molemmat olivat vahingoittumattomia. Poliisi kertoi myös, että hän oli onnettomuushetkellä ylinopeutta eikä kiinnittänyt huomiota.

Sathornkij välttyi vakavalta loukkaantumiselta, mutta odottaa venäläiseltä turistilta korvauksia. Oleg pidätettiin ja pidettiin Pattayan poliisiasemalla raittiina ja sitten kohdata hänelle esitetyt syytteet.

 

 

Tilaa
SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/