Ainutlaatuinen: Paikalliset asukkaat valittavat Pattaya Boardwalkin vaarallisesta tilasta rannalla

Pattaya-

Paikalliset asukkaat ovat valittaneet Pattaya Newsille Pattaya Boardwalkin, Pattayan Mike-ostoskeskuksen ja Walking Streetin lähellä sijaitsevien Pattayan rannan puisten osien tilasta. Arkistovalokuvasivuston Alamy.com luvalla seuraava kuva näyttää rantakadun tiettyjen alueiden kunnon (Toimittajan huomautus: Nämä kuvat eivät ole nykyisessä kunnossa, vaikka ne edustavatkin useilla alueilla lähellä nykyistä tilaa.) . Vaikka sitä on korjattu useita kertoja aiemmin, se hajoaa jälleen kerran ja on melko vaarallista.

Paikallinen asukas, joka halusi olla nimettömänä, kertoi meille: ”Olin kävelyllä alkuillasta ja katselin turistia istumassa yhdellä puupalkeista. Se katkesi ja hän putosi noin kahdeksan jalkaa alla olevalle rannalle. Onneksi hän ei loukkaantunut ja laskeutui ilman ongelmia, mutta se olisi voinut olla erittäin paha.

Toinen paikallinen asukas totesi: "Et halua istua palkkien päällä ja kävellessä on oltava varovainen reikien ja rikkoutuneiden osien suhteen. Näen monien humalaisten melkein putoavan tai nojaavan kiskolle ja se napsahtaa."

Katselimme rantatietä ja voimme vahvistaa, että se alkaa hajota monilta alueilta ja monilta osin puuttuu palkkeja. Toivomme, että paikalliset viranomaiset ratkaisevat tämän ongelman tehdäkseen rannasta turvallisen ja rantatiestä maailmanluokan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/