Toinen turisti pahoinpideltiin Walking Streetillä, tällä kertaa kahden laittoman CD-myyjän toimesta

Pattaya-

Yksityiskohdat ovat niukkoja, mutta samana iltana kuin juoksutaistelu Ladyboysin kanssa ja juopunut turisti, josta raportoimme aiemmin, toinen tuntematon turisti eilen illalla, varhain 21, joutui pitkiin tappeluihin kahden ilmestyneen miehen kanssa. olla thaimaalaisia, jotka myivät piraatti-CD:itä lähellä Living Doll Showcase Gogoa Walking Streetillä.

Turisti onnistui pakenemaan enimmäkseen vahingoittumattomana, mutta silminnäkijöiden mukaan hänen kimppuunsa joutui, koska hän humalassa kompastui CD-pöytään kaatamalla CD-levyjä. Kun thaimaalaiset vaativat anteeksipyyntöä, todistaja sanoi, että turisti kieltäytyi ja loukkasi heitä, jolloin he hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Todistajan mukaan jos turisti olisi pyytänyt anteeksi kohteliaasti, hänen kimppuunsa ei olisi hyökätty.

Tämä on toinen tapaus samana päivänä, ja sosiaalinen media on kysynyt, mitä viranomaiset ja poliisi tekevät näiden tapausten hallitsemiseksi Walking Streetillä, omalla turvavyöhykkeellä. Poliisi ei ole tässä vaiheessa kommentoinut tapahtumia julkisesti. Paikalliset asukkaat thaimaalaisilla verkkosivuilla kysyivät myös, miksi nämä myyjät saavat myydä laittomasti valmistettuja CD-levyjä Walking Streetillä poliisin näkyvissä.

Lisäksi jotkut asukkaat kysyivät, miksi kukaan ostaisi CD-levyn vuonna 2018.

(Toimittajan huomautus: Jos kompastut pöytään tai kärryyn, ja olemme nähneet tämän monta kertaa, koska olet humalassa, pyydä vain anteeksi ja kävele pois. Vältyt ongelmalta.)

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/