Pattayan turistipoliisi jatkaa parin metsästystä, joka on jäänyt kameralle seksistä Dongtan Beachillä julkisesti

Jomtien-

Pattayan turistipoliisi etsii ulkomaalaista paria, jonka uskotaan harrastavan seksiä noin kello 8 aamulla muutama päivä ennen viemäriputkea kirkkaassa päivänvalossa ja monien aamuturistien näkymiä Dongtan Beachillä. Jomtienissa.

Videomateriaalia tapahtumasta jaettiin laajasti sosiaalisessa mediassa, mikä aiheutti raivoa ja vihaa monissa paikallisissa Thaimaan asukkaissa. Turistipoliisin viranomaiset ilmoittivat, että he aikoivat saada videolla näkyvät henkilöt kiinni ja haastaa heidät syytteeseen, koska he eivät lainaa Pattayan maailmanluokan perheystävällisiä arvoja. Lopeta lainaus.

Virkamiehet Pattayan meripelastuskeskuksesta, joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä pariskunnan kiinnijäämispaikasta, kuvasivat materiaalia ja huusivat heille, että he lopettavat. He tekivät sen ja lähtivät sitten pakoon. Viranomaiset kertovat, että pariskunta oli nähty horjuvan rannalla noin XNUMX minuutin ajan erittäin päihtyneessä tilassa viskipullosta syöksymässä.

Me täällä Pattaya-uutisissa päivitämme sinua tästä tarinasta.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/