Turisti väittää pahoinpitelystä Jomtien gogo -baarissa, henkilökunta väittää itsepuolustukseksi verisessä tappelussa maksamattomasta laskusta

Jomtien-

 

Tšekkiläiselle turistille jäi veriset haavat molempiin poskiin tapauksen jälkeen We are No 1 A Go Go -baarissa Pratumknak Roadilla lähellä Jomtieniä vain 100 metrin päässä poliisiasemalta.

Pelastuslääkärit löysivät Robert Negasin, 38, veren peitossa baarista.

Johtaja Anuwat Bunkert, 39, kertoi, että neljä turistia oli juomassa ja sulkemisajan tullen he kieltäytyivät maksamasta 1,380 XNUMX laskua. Hän totesi, että heillä ei ollut syytä olla maksamatta laskua, vaan sanoi vain, etteivät he nauttineet kokemuksestaan ​​eivätkä halunneet maksaa.

Tässä vaiheessa he kertoivat, että henkilökunta yritti estää turisteja lähtemästä ja lähetti poliisin ala-asemalle poliisin auttamaan tilanteen.

Khun Bunkert kuitenkin toteaa, että herra Negas hyökkäsi uloskäynnin estäneen työntekijän kimppuun yrittäessään paeta ennen poliisin saapumista, ja henkilökunnan jäsen puolusti sitten itseään lyömällä herra Negasia tuhkakupilla. Sitten seurasi lähitaistelu, kun muu henkilökunta heidän sanojensa mukaan puolusti työntekijää, jonka kimppuun joutui. Muut turistit herra Negasin kanssa olivat voimakkaasti päihtyneitä, mutta totesivat, että lasku oli herra Negasin vastuulla, eivätkä he olleet virallisesti mukana eivätkä osallistuneet tappeluun.

Uhri vietiin Pattaya Memorialille ompelemaan. Hän ei kyennyt vastaamaan moniin poliisin kysymyksiin ja hänet todettiin erittäin, erittäin töykeäksi sekä raskaasti alkoholin vaikutuksen alaisena ja pystyi todistajien mukaan tuskin puhumaan ja kävelemään.

Pattayan poliisi kertoi lehdistölle odottavansa, kunnes hän on poistunut sairaalasta ja raittiina, ennen kuin he saavat selville, mitä todella tapahtui. On epäselvää, selvitettiinkö lasku tai kuka vastaa herra Negasin sairaalalaskuista. He myös tarkastavat CCTV:n nähdäkseen, kuka iski ensimmäisenä.

Hyökkäyksen jälkeisenä päivänä gogo pysyy kuitenkin suljettuna ja ovessa on väliaikainen sulkemisilmoitus. Gogo on yksi Pattayan vanhimmista ja ainoa säilynyt gogo Jomtienissa.

Tilaa
SOURCEPattayan uutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/