Thaimaassa vietetään kansallista norsupäivää tänään 13

PATTAYA — Norsut aterioivat hedelmillä, ja ne pantiin esittämään historiallisia taisteluita valtakunnallisesti, kun maa juhlii kansalliseläintä Thaimaan norsupäivänä.

Tiistain tapahtumia järjestettiin eri puolilla maata. Chonburin maakunnassa kahdeksankymmentäseitsemän norsua vietiin Nong Noochin trooppiseen kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa he "ansaitsivat" yhdeksän Wat Samakkhi Banphotin munkkia.

"Joka vuosi järjestämme suuren tapahtuman rohkaistaksemme ihmisiä suojelemaan thaimaalaisia ​​norsuja ja saamaan thaimaalaiset ja ulkomaalaiset rakastumaan elefantteihin ja sitoutumaan niihin ennen kuin ne kuolevat sukupuuttoon", puiston johtaja Kampol Tansajja sanoi tiistaina.

Pachynahkaiset paraatit ympäri puistoa, ennen kuin he nauttivat puiston johtajien mukaan maailman suurimmasta norsujen hedelmäbuffetista.

Pang Fa Jaem-niminen vasikka, 1, joka oli loukkaantunut metsästysansassa Chanthaburin maakunnassa ja otettu puistoon, tuotiin myös osallistumaan.

Surin

Valtion virkamiehet, mahouts ja mystikot maakunnan virkamies Kitimet Rungthanikiatin johdolla rukoilivat Pa Kamin pyhäkölle, jossa paikalliset mahoutit vaalivat puhvelinnahkaista köyttä sen väitettyjen mystisten voimien vuoksi elefantteja kohtaan.

Yhdeksän norsua osallistui seremoniaan, jossa he ansaitsivat 19 munkkia. Klo 10 alkaen 50 norsua ja sadat esiintyjät aloittivat juhlan kunniaksi esityksen esittämällä historiallisia taisteluita.

Sadalle paikallisen kuntoutuslaitoksen norsulle oli määrä ruokkia 200 metrin pituinen buffetpöytä, joka oli peitetty vesimeloneilla, ananaksilla, banaaneilla ja jicamalla.

Thaimaan norsujen päivä on valtion nimeämä juhlapäivä, joka osuu 13. maaliskuuta. Elefantit, kansalliseläin, ovat jo pitkään olleet kiinteästi sidoksissa thaimaalaisen kulttuurin ja historian kanssa, jonka historiassa on mennyt kuninkaat ratsastamassa heitä taisteluun.

Tilaa
SOURCEKhao Sod englanti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/