Tärkeimmät uutiset: Suuri tulipalo Walking Street Soi 16:ssa 11. maaliskuuta klo 30 alkaen (video)

Suuri tulipalo Soi 16:ssa sulki suuren osan kävelykadusta, useita loukkaantumisia on raportoitu.

Viimeisimmät uutiset:

Suuri tulipalo on syttynyt baarissa (nimi tällä hetkellä epäselvä) osoitteessa Soi 16 Walking Streetillä. Viranomaisten mukaan useita loukkaantuneita ja useita ihmisiä on viety alueen sairaaloihin. Silminnäkijöiden mukaan muuntaja räjähti ja sytytti koko rakennuksen tuleen. Palomiehet yrittävät parhaillaan saada sitä hallintaan.

Päivityksiä pian.

Pysy kuulolla.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCETotta
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/