Mangomyyjä haastaa kaupungin virkamiehen miekalla, uhmaa pidätystä (Video)

Myyjä ilmoittaa myöhemmin vapaaehtoisesti poliisille.

Pattaya-

 

Mangomyyjä Thanyaban Chomchot, 43, uhmasi pidätystä tiistaina 6. päivänä, kun kaupungin virkamies, herra Kwanchai Klaisombun, 37, joka on kaupungintalon julkinen tarkastaja, lähestyi häntä kaupungin puhtauslain nojalla ja hedelmien myynnin vuoksi. hänen kuorma-autonsa, mikä ei ole laillista.

Mr. Chomchat veti esiin jalkaa pitkän japanilaistyylisen samuraimiekan ja uhkasi herra Klaisombunia, joka päätti perääntyä. Mr. Chomchat lähti sitten paikalta vaimonsa kanssa, joka ajoi lava-auton takaosassa.

Ohikulkija tallensi tapahtuman, ja tapaus levisi sosiaalisessa mediassa poliisien työskennellessä Mr. Chomchotin tunnistamiseksi. Herra Klaisombun kertoi twitter-tilillään, että hän oli järkyttynyt tapauksesta ja yleisö ei useinkaan ymmärtänyt, kuinka vaarallista heidän työnsä voisi mahdollisesti olla. Hän kertoi myös tehneensä vain työtään yrittämällä pidättää ja pidättää mangomyyjän.

Tänään, torstaina 8., Mr. Chomchat ilmoittautui vapaaehtoisesti Pattayan poliisille osoitteessa Soi 9, koska tapaus on nyt kerännyt kaksi miljoonaa katsojaa Twitterissä ja poliisi everstiluutnantti Somphan Suksamran oli tunnistanut miehen ja soittanut hänelle ja rohkaissut häntä. luovuttaa itsensä vapaaehtoisesti häntä pidättävän poliisin sijaan.

Mr. Chomchat ilmoitti poliisille, että (huolimatta videosta ja valokuvista, joissa oli selkeästi hinta ja myyntikyltti lava-auton takana), hän ei ollut aikonut myydä mangoja ja oli vain pysähtynyt ostamaan vaimolleen tavaroita 7-11 matkalla kotiin. Hän kertoi, että henkilö lähestyi häntä ja vaikka (hänen sanansa) hän ei halunnut rikkoa lakia, hän päätti myydä heille mangon. Tarkastaja näki tämän ja lähestyi häntä ja tapaus laajeni tästä pisteestä.

Mr. Chomchat ilmoitti suuttuneensa, kun Klaisombunin kumppani oli ottanut hänen vaakansa, jotka hän väitti olevan henkilökohtaiseen käyttöön eikä myyntiin, ilman hänen lupaansa, ja hän piti sitä varkaudena. Sitten hän myönsi, että silloin hän menetti malttinsa ja heilutti miekkansa.

Poliisi nosti häntä vastaan ​​kolme syytettä – aseen kantaminen yleisellä paikalla, pidätyksen vastustaminen sekä yleisen siisteyden ja järjestyksen lain rikkominen lava-auton tai muun ajoneuvon käytöstä.
Hän on tällä hetkellä vangittuna ilman takuita ja odottaa oikeudenkäyntiä.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/