Upouusi Bangkokista Chiang Maihin Premium-bussit lanseerataan, VIP Style -matka 780 bahtia

Bangkok-

Kuvassa uudet premium-bussit vain 780 bahtilla Bangkokista Chiang Maihin ja takaisin.

Niitä voi ostaa ja noutaa Mochitin linja-autoasemalta Bangkokissa.

Tyylikäs, ilmastoitu bussi sisältää sisäänrakennetut televisiot, joissa on erilaisia ​​ohjelmia, mukavat istuimet, ilmaiset alkoholittomat juomat, ilmainen thai-ruokabuffet (kuvassa) ja hyvä palvelu.

Niille, jotka etsivät mukavaa ja ensiluokkaista bussimatkaa Bangkokista Chiang Maihin, tämä on tapa, jolla sinun on mentävä noin 20 dollarilla.

Lisää kuvia bussikokemuksesta alla:

 

Ilmainen ruoka lipun mukana uudessa bussissa.
Kaikissa istuimissa on sisäänrakennettu televisio ja virtasovittimet.
Matkusta mukavasti.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/