Mies baarikiistassa katoaa poliisiasemalta, toinen osapuoli raivoissaan

Pattaya-

Viikonloppuna kaksi miestä ja yksi miesten tyttöystävä, joiden nimiä ei julkistettu, joutuivat nyrkkitaistelulle Made in Thailandin lähellä olevassa olutbaarissa. Taistelun aikana poliisi kutsui ja pidätti molemmat miehet viedäkseen heidät Soi 9:ään selvittääkseen, mikä aiheutti tappelun ja kuka oli syyllinen. Molemmat miehet vaikuttivat tuolloin olevan vahvasti humalassa.

Poliisiasemalle saavuttuaan raivon kerrottiin edelleen nousevan ja molemmat miehet kieltäytyivät ottamasta vastuuta tai vastuuta ja syyttivät toista osapuolta riidan aloittamisesta. Ei ole yllättävää, että alla olevan kuvan miehen tyttöystävä tuki hänen puoltaan tarinassa. Baarin henkilökunta, jossa riita tapahtui, väitti, etteivät he olleet varmoja siitä, kuka tappelun aloitti, ja että CCTV, vaikka se toimi, ei tallentanut kaikkea tapahtunutta sokean kulman vuoksi.

Todellinen tarina tässä on kuitenkin se, kun mies ilman tyttöystävää pyysi mennä vessaan kesken väittelyn syyllisyydestä. Asiaa käsittelevä poliisi suostui ja mies meni ilman saattajaa vessaan. Häntä ei enää koskaan nähty, ja hänen uskotaan paenneen poliisiasemalta. Lisäksi poliisilla ei ollut hänen oikeaa henkilöllisyyttään, joten heillä ei ollut aavistustakaan, kuka hän oli.

Epäillyt saapuvat poliisiasemalle.

Tämä raivostutti entisestään miehen tyttöystävän kanssa, joka tässä vaiheessa päästi malttinsa poliiseihin (näkyy yllä olevassa kuvassa), aiheutti kohtauksen, huusi ja huusi heille ja nuhteli heitä epäpätevyydestään. Hänen tyttöystävänsä rauhoitti hänet lopulta ja he lähtivät poliisiasemalta ilman syytteitä.

Tyttöystävä rauhoittaa tilannetta.

Toista epäiltyä ei löytynyt wc-kaivon täydellisessä etsinnässä.

SOURCEPattaya News Thai
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/