Torstai 1. maaliskuuta tulee olemaan kuiva päivä Makha Bucha -päivälle

Torstai 1. maaliskuuta on Makha Bucha -päivä, yksi buddhalaisen kalenterin pyhimmistä juhlapäivistä. Mitä tämä tarkoittaa sinulle? Katso alempaa….

Tänä pyhänä päivänä muistetaan ihmeellistä tapahtumaa, kun 1,250 Buddhan, Gautama Sakayamunin, opetuslasta matkusti tapaamaan Buddhaa ilman ennalta sovittua sopimusta Weluwan Mahawiharnin temppelissä Rachakhryhan alueella Intiassa.

Uskollisia buddhalaisia ​​odotetaan saapuvan tuhansittain paikallisiin temppeleihin suorittamaan uskonnollisia seremonioita. Tämä on yleensä yksi vuoden vilkkaimmista päivistä paikallisille temppeleille, ja se on vierailun arvoinen.

Koska tämä on yksi suurimmista buddhalaisista juhlapäivistä, yritysten on lain vastaista jakaa alkoholia keskiyöstä keskiyöstä 28. helmikuuta keskiyöhön torstai 1. maaliskuuta. Tämä sisältää baareja ja ravintoloita, supermarketteja, lähikauppoja, tavarataloja ja paikallisia vähittäiskauppoja. . Asetuksen muutos vapauttaa hotellit kiellosta virallisesti, mutta viime vuosina vain harvat eivät ole halunneet ottaa riskiä mahdollisesta sakosta tai horjuttaa valtuuksia.

Tämä tarkoittaa myös, että kaikki baarit, gogot, yökerhot jne. suljetaan tänä aikana 1. maaliskuuta keskiyöstä alkaen. Niille, jotka eivät voi olla päivääkään juomatta Pattaya News suosittelee, että varaatte tavaraa ennen lomaa ja juokaa omassa kodissanne, sillä julkinen juominen voi loukata uskonnollisen loman viettäjiä.

.Lain rikkomisesta kiinni jääneet voivat saada jopa kuuden kuukauden vankeusrangaistuksen ja sakkoja 10,000 XNUMX bahtiin asti.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/