Pattaya News Week -katsaus 18. helmikuuta 2018 - Onko Jose Polanco vapautettu takuista?

Hei kaverit, TPN-toimittaja täällä ja joka viikko annan yhteenvedon tämän viikon tapahtumista ja uutisten arvoisista tilanteista, jotka on julkaistu täällä The Pattaya Newsissa, sekä katsauksen seuraavaan viikkoon. Kuten olemme aiemmin julkaisseet, aloitimme juuri noin puolitoista kuukautta sitten, mutta rakennamme jo tasaisesti tilaaja- ja katsojakuntaa ja jatkamme verkkosivustomme, henkilöstömme ja sisällön parantamista päivittäin. Huomasimme Pattayassa suuren puutteen ammattimaisista, puolueettomista ja hyvin kirjoitetuista englanninkielisistä uutisista, jotka vaikuttavat ja kiinnostavat suoraan Pattayan asukkaita, ulkomaalaisia ​​ja turisteja. Tavoitteemme on täyttää tämä aukko sekä tarjota jäsenneltyä ja älykästä kommentointia ilman trollausta ja negatiivisuutta, joka vaivaa joitain muita paikallisia verkkosivustoja. Otamme mielellämme palautetta vastaan, lähetä meille PM Facebookissa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com.

Joten mennään viikkoon katsauksella:

 

Mr. Benjamin Robb Australiasta.

Tämän viikon suosituin uutinen Pattayalla, jossa keskustelupalstat ja uutissivustot hyräilevät, on australialaisen Benjamin Robbin, 43, kuolema baaritappelun aikana suositussa Ruby Clubissa Pohjois-Pattayalla. Epäilty, 44-vuotias amerikkalainen Jose Polanco Junior, joka on aiemmin tuomittu taposta Yhdysvalloissa vuonna 1993, on kiistänyt syyllisyytensä ja kertoo toimineensa itsepuolustukseksi.

Epäilty Jose Manuel Polanco Jr New Yorkista, Amerikasta.

Tämän viikon odotetaan olevan uudelleenesitys Ruby Clubilla Thaimaan lain mukaan, jossa epäilty, mukana ollut tarjoilija ja useat poliisit esittävät uudelleen tapahtuneen herra Polancon lausuntojen perusteella, CCTV-materiaalin, jonka olemme käyttäneet. ovat vahvistaneet poliisin hallussa olevan ja tarjoilijan lausunnot.

Meiltä on kysytty The Pattaya Newsissa, onko Mr. Polanco vapautettu takuista, kuten useissa tunnetuissa Pattayan alueen Facebook-ryhmissä on keskusteltu. Olemme tutkineet asiaa ja keskustelleet useiden lähteiden kanssa Thaimaan poliisin kanssa, emmekä voi tällä hetkellä vahvistaa näitä väitteitä, jotka vaikuttavat perusteettomilta. Tämä voi tietysti muuttua, mutta tällä hetkellä uskotaan, että Mr. Polancoa pidetään edelleen julkistamattomassa paikassa, ei Pattayan poliisiasemalla Soi 9:ssä, ennen kuin se tapahtuu uudelleenesitys ja hänen ensimmäinen esiintymisensä oikeusistuimessa, suunniteltu myöhemmin tällä viikolla Pattaya Courtissa. Olemme tietoisia Immigrationin edessä otetusta kuvasta ja väitteistä, että ihmiset näkivät hänet Jomtienissa, mutta meille on kerrottu julkaisuhetkellä, että se oli tarkoitettu sisäiseen lehdistötilaisuuteen ja tapaamiseen lakiviranomaisten kanssa ja että häntä saattoi ympäriinsä tavallisilla vaatteilla. upseerit.

Olemme havainneet, että Pattayalla näyttää olevan paljon huolta turvallisuudesta yleensä ja kysymyksiä siitä, kenen vika se on. Nämä mielipiteet ovat vain toimittajan eivätkä heijasta The Pattaya News -yhtiön yleisiä mielipiteitä, mutta minusta tuntuu, että vuosikymmenen Pattayalla asumisen jälkeen ja satojen muiden täällä asuvien ja vierailevien ihmisten tunteessani, että suurin osa ihmisistä on on erittäin turvallinen kaupunki. On aina tärkeää seurata nauttimasi alkoholimäärää ja olla tietoinen ympäristöstäsi missä tahansa. On tärkeää huomata, että valitettavasti kuolemaan johtavia tappeluita tapahtuu kaikkialla maailmassa ja Pattayalla käy viikoittain kymmeniä ja kymmeniä tuhansia turisteja, eikä suuria tapauksia tapahdu lähes aina.

Ajatuksemme ovat herra Robbin perheen kanssa, joka teki matkan Pattayalle tällä viikolla lunastaakseen ruumiinsa ja saadakseen lisää vastauksia hänen kuolemaansa liittyen.

Pidämme sinut ajan tasalla koko viikon ajan.

Lääketieteellinen/roskakori Pattayan alueella

 

Kuva lääkintäjätteen tallista.

Yksi muista paikallisiin asukkaisiin ja ulkomaalaisia ​​koskevista huipputarinoista on Pattayan alueen roskatilanne. Olemme raportoineet useaan otteeseen lääkintäjätteen kertymisestä paikallisiin kyliin, mutta olemme myös tuoneet esille jätteiden noudon viivästymisen myös Keski-Pattayalla. Ongelmana tässä on se, että kaupunkien yhteydenotot riippumattomaan jätehuoltoyhtiöön päättyivät lokakuussa 2017. Tätä yritettiin ratkaista lukuisia yrityksiä lomakauden aikana, mutta ne eivät päässeet taloudelliseen sopimukseen ja sen seurauksena jätettä on kertynyt koko ajan. kaupunki, kun taas uusi sopimusyritys kamppailee pysyäkseen kysynnän tahdissa.

Kaupunki on hyvin tietoinen tilanteesta ja on keskittynyt nopeuttamaan prosessia tilanteen korjaamiseksi. Odotamme kaiken lääkinnällisen jätteen olevan poissa ensi viikon alkuun mennessä ja myös Keski-Pattayan roskien keräystilanne on parantunut.

Pattaya keskittyy jälleen laittomien katukauppiaiden/kodittomien poistamiseen

Julkaisimme aiemmin tällä viikolla artikkelin, jossa korostettiin, että viime kesän 2017 tapaan Pattayan apulaispormestari ja kaupunginvaltuusto keskittyvät jälleen ratkaisemaan kodittomien ja laittomien myyjien ongelmaa pääasiassa Beach Roadilla. Kaupungintalo on todennut lehdistölle, että turistit ovat valittaneet lukuisia valituksia kodittomista kerjäläisistä ja myyjistä, jotka ärsyttävät heitä yrittäessään nauttia ateriaa tai hiljaista olutta.

Ilmoitimme ja vahvistimme, että monet kodittomat olivat Kambodžan ja Myanmarin kansalaisia, joiden on todettu olevan Thaimaassa ilman asianmukaista viisumia ja Thaimaan lakien vastaisia. Heitä käsitellään parhaillaan karkottamista varten. Kodittomaksi todetut Thaimaan kansalaiset tuotiin Chonburin keskustaan, jotta he saisivat apua rannoilta ja kaupungin kaduilta poistumisessa. Yhtään muuta kuin Kaakkois-Aasian kansalaista ei löydetty kodittomana rannalla tällä hetkellä.

Mitä myyjiin tulee, monet meistä ovat yrittäneet nauttia rauhallista ateriaa, kun monet myyjät, jotka myyvät kukkia, kelloja, DVD-levyjä (Vuonna 2018) ja jopa mattoja, yrittävät saada meidät ostamaan tuotteitaan. Tämä on pitkään häirinnyt tavallisia vierailijoita, asukkaita ja ulkomaalaisia, ja kaupungintalo toteaa, että tämä on jälleen prioriteetti. Kaupungin viranomaiset kertoivat Pattaya Newsille, että monet näistä myyjistä eivät myöskään ole Thaimaan kansalaisia ​​ja he työskentelevät täällä ilman työlupaa ja ilman asianmukaista viisumia. Jos heidät jää kiinni, heidät karkotetaan Thaimaan lain mukaisesti.

Tämän viikon tapahtumia

Niille, jotka etsivät tekemistä, tänä viikonloppuna, 24. ja 25. helmikuuta, järjestetään vuosittain Pattaya Best -lihas- ja fysiikkakilpailu Royal Garden Mallissa, joka sijaitsee lähellä Walking Streetiä Beach Roadilla. Tämä on aina hauskaa katseltavaa ja tarkkailtavaa tapahtumaa, ja parhaimman vartalon omaaville jaetaan suuria thai-bahtipalkintoja. Mitä tulee uskolliseen Pattaya News -toimittajaasi, meillä on paras runko kirjoittamiseen ja lukemiseen, emmekä osallistu kilpailuun tänä vuonna :).

Laajennamme ja parannamme tätä saraketta joka viikko, ja se on nopea yhteenveto viikon tapahtumista. Kiitos, että luit Pattaya Newsin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/