Päivitys 3: Thaimaan poliisi vahvistaa, että heillä on videomateriaalia amerikkalaisen ja australialaisen välisestä baaritappelista, joka johti kuolemaan

Epäilty Jose Manuel Polanco Jr New Yorkista, Amerikasta.

Pattaya-

Meillä täällä The Pattaya Newsissa on poliisipäällikkö Apichai Kroppechin seuraava lausunto koskien viime perjantai-iltana Pohjois-Pattayalla The Ruby Clubissa sattunutta baaritappelua, jossa Australian kansalainen kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin ( https://thepattayanews.com/ 2018/02/11/australian-national-dies-fight-american-foreigner-popular-northern-pattaya-bar/ ).

Khun Kroppech ilmoitti saaneensa CCTV-materiaalia ja videota taistelusta. He eivät julkaise videota julkisesti tällä hetkellä, mutta vahvistivat, että videossa näkyy selvästi, kuinka herra Polanco lyö Robbia naamaan, jolloin hän kaatui. Hän totesi myös, että video osoittaa selvästi, että kun Mr. Robb kaatui, Polanco eteni potkimaan häntä kasvojen alueelle vähintään kymmenen kertaa, kun Mr. Robb makasi puolustamattomana.

Poliisi vahvisti myös, että tapaus sai alkunsa, kun herra Robb tarttui tarjoilijaa kurkusta baarissa. Tarjoilija kuitenkin ilmoitti poliisille, että herra Robb ja hänen vitsailivat eivätkä olleet tosissaan, ja herra Polanco tulkitsi sen väärin merkiksi aggressiivisuudesta ja astui sisään. Molempien epäiltyjen kerrottiin olleen vahvasti vaikutuksen alaisena tapahtuma-aikaan. tapaus, noin klo 7 perjantai-iltana, kun useat todistajat kertoivat, että he olivat molemmat juoneet baarissa tasaisesti useita tunteja.

Mr. Polancon ensimmäinen oikeudenkäynti on määrä ensi viikon alussa. Uudelleenesitys, osa Thaimaan lakia, jossa Mr. Polanco palaa rikospaikalle poliisin kanssa osoittamaan, mitä hän teki, odotetaan tapahtuvan myös ensi viikolla. Hänen oikeudenkäyntinsä on tällä hetkellä suunniteltu ensi kuun loppuun. Polanco ei pystynyt keräämään varoja pelastaakseen itsensä, ja hän pysyy pidätettynä koko oikeudenkäynnin ajan. Tällä hetkellä ei tiedetä, onko hänellä asianajajaa.

Me täällä Pattaya Newsissa jatkamme tämän tarinan seurantaa.

 

SOURCEPattayan uutiset
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/